نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نصب دوباره سنت او اس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    167 پست

پیش فرض نصب دوباره سنت او اس

اساتید محترم من یه وی پی اس خریدم که روش کلوکسو بود بعد به دلیلی مجبور شدم پاکش کنم حالا خواستم دوباره نصبش کنم هی ارور داد و دیگه نصب نشد تو این فروم هم مشکلمو مطرح کردم کسی جواب نداد
    یه نفر بهم گفت سیستم عامل رو دوباره نصب کنم و مجددا کنترل پنل نصب کنم
    از این پشتیبان میپرسم که اصلا راهنمایی نمیکنه خیلی راحت گفت اموزش نداریم ممنون میشم حداقل یکی بهم بگه باید واسه نصب مجدد چیکار کنم ؟
    اموزش نصب سنت او اس 5.5 رو تو فروم پیدا کردم از صاحب سرور هم پنل ریبوت رو گرفتم تا حالا نتونستم بازش کنم میگه باید با vsphere client بازش کنم به من فقط یه ای پی و یوزر پس داده
    1. باید پورت رو هم میگفت ؟ یا واسه همه وی پی اس ها پورت مشابه ای داره
    1. کسی با این برنامه کار کرده ؟لینکشو دارین ؟
    2. از تو این پنل میشه سیستم عامل رو پاک کرد دوباره نصب کرد دیگه ؟
    3. میخوام یه رپید لیچ روی سرور نصب کنم و یا خود کنترل پنل کلوکسو رو , بعد از نصب سیستم عامل باید چه چیزایی نصب کنم ؟ این وب سرور و کلا هر چی که واسه کارم لازمه رو بگین لطفا که بدونم باید چی نصب کنم
    کلا چیزی از نصب و کانفیگ سیستم عامل و سرور نمیدونم

خیلی مممنون میشم اگه راهنماییم کنید الان چند روز وی پی اسم بدون استفاده مونده کارامو که نتونستم روش انجام بدم حداقل روش یه چی یاد بگیرم که پولمو دور نریخته باشم

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

مشکل اینکه نه این کلوکسو دوباره نصب میشه نه اون رپید لیچ
    اموزششو تو یه تاپیک پیدا کردم دقیقا همون کارارو کردم طرف میگه الان باید وقتی ای پی میزنی لیچر بیاد بالا ولی هرچی میزنم نمیاد
    میگم شاید جایی خراب کاری کردم که این نمیاد بالا واسه همین گفتم او اس عوض کنم

2. تعداد تشکر ها از mahkoom021 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)