نیازمند یک سرور مجازی با سیستم عامل سون هستم بی نهایت فوری برای یه نرم افزار میخوام که فقط رو سون نصب میشه
نیازمند یک سرور مجازی با سیستم عامل سون هستم بی نهایت فوری برای یه نرم افزار میخوام که فقط رو سون نصب میشه
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
وقت بخیر
شرکت داده ارقام پارس (دیتاارقام)
ارائه سرور مجازی با گارانتی سخت افزاری
سرور مجازی
مشکلی با نصب ویندوز 7 نیست
از اینکه در خدمت شما باشیم خرسند خواهیم بود
سلامنیازمند یک سرور مجازی با سیستم عامل سون هستم بی نهایت فوری برای یه نرم افزار میخوام که فقط رو سون نصب میشه
مشخصات سخت افزاری مورد نظر ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
خوب به نظرم رم 2 گیگ لازم هست
ماهیانه 50 هزار تومانکد:Ram : 1024 MB HDD : 80GB Bandwidth : 1 TB IP : 1 Virtualization : VMware ESXi Data Center : Lease Web Location : Germany
ماهیانه 80 هزار تومانکد:Ram : 2048 MB HDD : 100GB Bandwidth : 1.6 TB IP : 1 Virtualization : VMware ESXi Data Center : Lease Web Location : Germany
-ارائه پنل تحت وب برای مدیریت وی پی اس و مشاهده ی مصرف منابع
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
با سلام خدمت شما دوست عزیز...
با یک آفر فوق العاده در خدمت شما داداش گلم هستم.
در صورت داشتن دلیل منطقی نسبت به کیفیت سرور مبلغ مورد نظر به شما بازگردانده میشود
Ram : 2048 MB
HDD : 200 GB
Bandwidth :unmetered download & negotiable upload
IP : 1
Visualization : citrix xen server
Data Center : Netherlands
price : 55,000
ویرایش توسط kevin_n : September 14th, 2011 در ساعت 19:03
Ram: 1024 MB
HDD: 50G
BW: 1200G
Data Center: Singlehop
38000t
Ram: 2048MB
HDD: 70G
BW: 1500G
Data Center: Singlehop
60000t
رم 2 گیگ با هارد 200 گیگ و پهنای 5 ترابایت و امکانات نامحدود ماهانه : 65000 تومات دیتاسنتر : سافت لایر
سلام
رم : یک گیگ
هارد : 40 گیگ
پهنای باند : 400 گیگ
دیتا سنتر : IWeb
قیمت : 27 هزار تومان
تحویل در یک ساعت برای سفارش تیکت کنید یا تماس بگیرید.
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)