سلام.
دوستان من خیلی ها را دیدم که از ohv فرانسه سرور گرفتن و از جمعه تا به حال قطع است!!!!!!!!!! چرا تا کی این طوریه؟؟؟
من یه سرور اختصاصی چند روز پیش خریدم!قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اینطوی هست؟
سلام.
دوستان من خیلی ها را دیدم که از ohv فرانسه سرور گرفتن و از جمعه تا به حال قطع است!!!!!!!!!! چرا تا کی این طوریه؟؟؟
من یه سرور اختصاصی چند روز پیش خریدم!قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اینطوی هست؟
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
همچنین از جای که تهیه کردین پیگیری کنید شاید موردی را رعایت نکردین و شکایت داشتید بخطار شکیات و عدم پاسخ گویی سررو را ترمینت میکنند چه 1 روزگزشته باشه چه یک سال این موارد از طریق سرویس دهنده پیگیری کنید بهتر به نتیجه میرسید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خودم ازشون گرفتم!
Hosting and Internet Solutions - OVH
سایتش هست
دوست عزیز سرورها مشکلی ندارن با پشتیبانی شون صحبت کنید
برخی از سرورهای kimsufi مشکل پینگ ای پی ادرس دارند! چیز تقریبا عجیب غریبی هست :دی
شوربختانه کیم سوفی پشتیبانی نداره و حل مشکل با خودتون هست البته با طرف هزینه 25 پوند میتونید از پشتیبانی فوری فوتی استفاده نمایید.
یکی از مشتریان ما این مشکل را داشتند بر طرف کردیم واسشون! باقی کاربران در سلامت کامل به سر میبرند
پ.ن: OVH هیچ مشکلی ندارد و فقط و فقط سرورهای kimsufi اون هم برخی از آنها مشکل دارند
والله ما هم گفتم که ovh مشکلی ندارند و این مشکلات مال کیم سوفی هست خودشون میگنند سورشون از ovh خریدن نمیدونم والله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)