-
September 7th, 2011, 10:00
Mozilla Thunderbird
سلام
دوستان من قبلا ایمیل های وی پی اس خودم رو با این ادد میکردم و راحت کار میکردم...
اما الان ایمیل های سرورهای دیگه ادد میشن مثل جی میل و ... ولی هیچکدوم از ایمیل های هاست های وی پی اس من کار نمیکنن...
خیلی راحت ادد میشن گیر نمیده ولی بعد که باز میکنم ببینم چی ایمیل اومده ارور زیر رو میده!
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ و چیه؟
-
-
September 7th, 2011 10:00
# ADS
-
September 7th, 2011, 13:23
عضو انجمن
پاسخ : Mozilla Thunderbird

نوشته اصلی توسط
hhhhaaaa
سلام
دوستان من قبلا ایمیل های وی پی اس خودم رو با این ادد میکردم و راحت کار میکردم...
اما الان ایمیل های سرورهای دیگه ادد میشن مثل جی میل و ... ولی هیچکدوم از ایمیل های هاست های وی پی اس من کار نمیکنن...
خیلی راحت ادد میشن گیر نمیده ولی بعد که باز میکنم ببینم چی ایمیل اومده ارور زیر رو میده!
من با اوت لوک تست کردم و رفت برای verify یوسر نیم و پسورد پس سرور مشکلی نداره و اشکال از برنامه هست...
به نظر من چک کنید اگر ورژن جدید اومده حتما آپدیت کنید.
یک بار دیگه هم تنظیمات رو چک کنید ببینید مشکلی نداره... یا مثلا شاید IP شما بلاک شده روی سرور... اگر فایروال دارید روی سرور Flush کنید.
هاستینگ پشتیبان با 8 سال سابقه درخشان
poshtiban.com
it (@) poshtiban.com
0311-2650764 داخلی 803
-
-
September 7th, 2011, 20:39
عضو دائم
بنده هم همین مشکل رو دارم فقط gmail وصل میشه outlook هم وصل نمیشه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 7th, 2011, 21:11

نوشته اصلی توسط
Am!r
بنده هم همین مشکل رو دارم فقط gmail وصل میشه outlook هم وصل نمیشه!
واسه منم اینطور بود ولی یه خورده تنظیمات رو .... کردم اوکی شد واسم مثل ژیان کار میکنه.! :دی
اینم سند
http://up6.iranblog.com/files2/52s.png
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

نوشته اصلی توسط
hhhhaaaa
سلام
دوست گلم اگه این سایتت توء آدرس جدید نودوهشت موزیک دانلود Http://98MDL1.CoM این عکس رو نگاه کن
http://www.98mdl1.com/images/uploads...armintanha.png
-
-
September 9th, 2011, 09:00
مشکل از ورژن جدید بود که فهمیدم از کجاست ok کردم...
armintanha> هنوز باگ هست دوست عزیز؟
-
-
September 9th, 2011, 15:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
armintanha
کانفیگش رو میگی آرمین جان؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-