-
March 24th, 2010, 14:29
عضو انجمن
Pdf فنی پرداخت انلاین بانک پارسیان + اسکریپت نمونه php
سلام
دارم روی یک اسکریپت کار میکنم که پرداخت آنلاین داره به سامان , پاسارگاد و ملت متصل شده بر اساس راهنما های موجود ولی فایل راهنمای فنی بانک پارسیان و اسکریپت نمونه php که بانک میده رو پیدا نکردم اگر کسی از دوستان این فایل ها رو از بانک جدیداً گرفته یا کسی داره از دوستان برنامه نویس ممنون میشم pdf به نمونه کد ها رو در اختیار بنده قرار دهند .
-
March 24th, 2010 14:29
# ADS
-
March 26th, 2010, 06:34
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2010, 13:04
عضو انجمن
پاسخ : Pdf فنی پرداخت انلاین بانک پارسیان + اسکریپت نمونه php

نوشته اصلی توسط
mohsen1
سلام مهندس.
ببین این بدردت می خوره؟
اولی برا بانک اقتصاد نوین هست + pdf
دومی برا بانک پارسیان هست بدون pdf
moh3en-sys

دوتا رو با هم توی یه فایل زیپ شده ارسال می کنم.
به سلام محسن جان خوبی ؟
ممنون ولی این خیلی بد نوشتن می خواستم از روی pdf فنی بانک خودم بنویسم.
-
-
March 28th, 2010, 21:36
عضو انجمن
-
-
March 28th, 2010, 21:40
عضو دائم
شنبه زنگ ردم بانک پارسیان گفتم که pdf رو می خوام گفت باید اول قرار داد ببیندی (قراردادی که مربوط به درخواست درگاه بانک پارسیان هست) بعد بهتون می دیم!
-
-
March 28th, 2010, 21:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1
شنبه زنگ ردم بانک پارسیان گفتم که pdf رو می خوام گفت باید اول قرار داد ببیندی (قراردادی که مربوط به درخواست درگاه بانک پارسیان هست) بعد بهتون می دیم!
اره محسن جان اینجوری نمیدن این دوستانی که قرار داد دارن مگر اینکه pdf رو در اختیار ما قرار بدن.
-
-
March 28th, 2010, 21:55
عضو انجمن
برای پرداخت انلاین نیازی نیست شما به تمامی بانک ها متصل بشید . برای فروش هاستینگ بانک سامان گزینه مناسبی هست و اسکریپ ها هم در اینترنت زیاد هست که میتونید استفاده نمایید ولی بانک ملت نیاز به برنامه نویسی دارد و اینکه پنل اختصاصی همانند بانک سامان در اختبار شما قرار نمیگرید و تنها مزیت این هست که هیچ درصدی از تراکنش ها گرفته نمیشود و برای پرداخت های بالا بسیار مناسب می باشد
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
March 28th, 2010, 23:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
برای پرداخت انلاین نیازی نیست شما به تمامی بانک ها متصل بشید . برای فروش هاستینگ بانک سامان گزینه مناسبی هست و اسکریپ ها هم در اینترنت زیاد هست که میتونید استفاده نمایید ولی بانک ملت نیاز به برنامه نویسی دارد و اینکه پنل اختصاصی همانند بانک سامان در اختبار شما قرار نمیگرید و تنها مزیت این هست که هیچ درصدی از تراکنش ها گرفته نمیشود و برای پرداخت های بالا بسیار مناسب می باشد
سلام ممنون ولی من برای استفاده خودم نمی خوام برای متصل کردن به اسکریپت هایی که می نویسم هست برای کاربران و مدیران سایت بعضی ها سامان قرارداد بعضی ها پارسیان بعضی ملت که دارم تمام بانک ها رو در سیستم قرار می دهم که مشکلی نباشه الان این پارسیان فقط مونده.
-
-
March 29th, 2010, 00:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Desperados
سلام ممنون ولی من برای استفاده خودم نمی خوام برای متصل کردن به اسکریپت هایی که می نویسم هست برای کاربران و مدیران سایت بعضی ها سامان قرارداد بعضی ها پارسیان بعضی ملت که دارم تمام بانک ها رو در سیستم قرار می دهم که مشکلی نباشه الان این پارسیان فقط مونده.
یعنی الان با اسکریپی که نوشتید میتونید به بانک ملت متصل بشید و پرداخت را انجام بدید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
March 29th, 2010, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afraweb.net
یعنی الان با اسکریپی که نوشتید میتونید به بانک ملت متصل بشید و پرداخت را انجام بدید
بانک ملت کارهای اولیش انجام شده ولی باید برای تست ip شناخته شده بانک تست بشه ولی مشکلی از لحاظ اسکریپت نیست باید تستش کنم.
-