-
September 12th, 2011, 00:34
سوال در مورد دیتاسنتر leaseweb
سلام
دوستان من میخوام تو leaseweb سرور بگیرم ولی چندتا سوال واسم پیش اومده. (تو سایت هم خیلی گشتم به نتایجی هم رسیدم. اگه بازم اینارو بگید که من مطمئن بشم، ممنون میشم)
1- این دیتاسنتر با ایرانی جماعت مشکل نداره؟ حتی اگه آدرس ایران باشه؟ (فقط سرور میخوام و سی پنل و... نمیخوام. تو همون هلند هم میخوام)
2- مالیات میگیره؟ اینجور که تو فرم سفارش پیداست میگه من مالیات میگیرم. چقدر میگیره؟
3- از طریق ایران میشه مستقیم براشون پرداخت کرد؟
ممنون از زحمات شما
راگا هاست - برترین ارائه کننده خدمات میزبانی وب و سرور مجازی
-
-
September 12th, 2011 00:34
# ADS
-
September 12th, 2011, 00:42
پاسخ : سوال در مورد دیتاسنتر leaseweb
با ايران مشكلي نداره
ولي بايد حساب ارزي داشته باشيد براي پرداخت
-
تعداد تشکر ها از Maya به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2011, 01:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr_iranboy89
سلام
دوستان من میخوام تو leaseweb سرور بگیرم ولی چندتا سوال واسم پیش اومده. (تو سایت هم خیلی گشتم به نتایجی هم رسیدم. اگه بازم اینارو بگید که من مطمئن بشم، ممنون میشم)
1- این دیتاسنتر با ایرانی جماعت مشکل نداره؟ حتی اگه آدرس ایران باشه؟ (فقط سرور میخوام و سی پنل و... نمیخوام. تو همون هلند هم میخوام)
2- مالیات میگیره؟ اینجور که تو فرم سفارش پیداست میگه من مالیات میگیرم. چقدر میگیره؟
ممنون از زحمات شما
1.نه مشکلی ندارن اما بعدا خواهند داشت
2.نمیگیرن
3.نمی شه پرداخت کرد
ما که خیری ندیدیم شاید شما دیدید
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2011, 01:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr_iranboy89
سلام
ممنون از زحمات شما
1-با ایران مشکل نداره اما ایرانی ها رو زیاد باهاشون خوب رفتار نمیکنن توصیه میکنم با نام و مشخصات یک شخص اروپایی سرور رو بگیرید
2- مالیات بر حسب سرور فکر کنم بگیره که زیاد نیست اما دقیقا اطلاعی در این مورد ندارم
3- بله اگر حساب ارزی داشته باشید (مسترکارت و ویزا کارت یا و...) میتوانید خرید رو انجام دهید
-
تعداد تشکر ها از Yashost!ng به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2011, 01:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr_iranboy89
سلام
ممنون از زحمات شما
1- هیچ مشکلی با ایران ندارند !
2- درصورتی که کشور رو ایران (کلا خارج از اروپا) انتخاب کنید هزینه ای بابت vat ازتون نمیگیرند
3- به طور مستقیم خیر ، یا باید از نمایندگان خرید کنید ، یا کسی پرداخت رو واسه شما انجام بده
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2011, 08:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yashost!ng
3- بله اگر حساب ارزی داشته باشید (مسترکارت و ویزا کارت یا و...) میتوانید خرید رو انجام دهید
دوست عزیز
پرداختشون با پی پال هست. با کارتهای موجود در ایران نمیتونید ازش خرید کنید.
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
تعداد تشکر ها از ehsanx به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2011, 11:32
سلام
جواب سوالاتتون رو دوستان دادن فقط قبل از خرید این رو بخونید ، بعد بخرید :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/308...tml#post292709
پست شماره 29