سلام دوستان هاست دانلود براي سايت موزيك مي خوام
5 گيگ رو دوستان چند ميدن ؟ ماهانه هزينه اجاره هاست دانلود چقدره ؟
مرسي
سلام دوستان هاست دانلود براي سايت موزيك مي خوام
5 گيگ رو دوستان چند ميدن ؟ ماهانه هزينه اجاره هاست دانلود چقدره ؟
مرسي
سلام دوست عزیز.
سایت های زیر با قیمت های فوق العاده و پشتیبانی قوی (حداقل مورد اعتماد من) بهتون هاست دانلود ارائه میدن!!! (قیمتاشونو می تونی ببینی)
میهن وب هاست رو خود من نزدیک به 2 سال دارم ازش به عنوان هاست لینوکس استفاده می کنم و مشکلی هنوز نداشته برام! سرور های مطمئنی داره و پشتیبانی نسبتا خوبی! ( به گفته ی خودش "پشتیبانی از ساعات 11 الی 4 بعد از ظهر آنلاین است و جوابتان را فوری خواهیم داد، در صورتی که بعد از ساعات مذکور اقدام به ارسال تیکت نمایید، پاسخ تیکتتان به تعویق می افتد و ممکن است به ساعات اولیه اداری روز بعد موکول شود"
آلفا هاست هم که پشتیبانی عالی داره، به صورتی که شما ساعت 3:30 نیمه شب بهشون تیکت بدی بعد از 5 دقیقه جوابتون رو می دن! (بار ها برام پیش اومده!)
سوالی بود در خدمتم!
یا علی
![]()
خرید هاستینگ مثل ازدواج کردن است، قبل از خرید چشمان خود را به خوبی باز کنید و بعد از خرید آنها را ببندید، در غیر اینصورت زندگی سراسر پراسترسی خواهید داشت.
ماهیانه 3 هزارتومان امکانات نامحدود
قيمت هاي آلفا بهتر به نظر مياد
من الان 5 گيگ از سرور قبلي دارم كه مي خوام منتقل بشه 10 گيگ هم فضاي جديد بگيرم حالا 5 گيگ هم شد
اشكالي نداره ؛ هزينه ماهانه كمي زياد گفتن دوستان البته اين جا نه جاهاي ديگه..
ر مورد ميهن هاست هم موافقم اما مشكلي كه داره دايركت ادمينه سي پنل نيست
فعلن آفا مورد تاييده البته بايد باهاشون صحبت كنم
دوستان آفره ديگه اي ندارن ؟
انتقال را به صورت رایگان انجام میدهیم
دوست من مشكل من انتقال نيست
مشكل من هزينه ماهانه اجارست
عرض کردم که این هزینه برای این سرویس چیزی نیست
ماهیانه 3 هزار تومان
سالیانه 15 هزارتومان
امکانات نامحدود سرور امریکا
کیفیت اتفاقی نیست
پیشگام وب - سبد خرید
با سلام هر گیگ ماهانه 1000
با ماهانه پهنای باند 250 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته
کیفیت عالی - سیپنل
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام
ماهیانه 5 هزار تومان با کلیه امکانات به صورت نامحدود
البته باید بگم سرویس ما یا اینکه سی پنل هست یکم پیچیده هست چون سی پنل را کاملا ویرایش کردیم و مناسب سرور دانلود کردیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)