-
February 26th, 2009, 15:28
عضو انجمن
در خواست یک سیستم payment دامنه
سلام دوستان می خواستن ببینم کسی سیستمی داره من روی یک دامین نصب کنم و از اون طریق مشتری یا ریسلر دومین .ir بعد از اینکه دومین رو در هندل خودش شارج کرد و رابط مالی هندل ما رو داد ، بتونه از طریق این پتل ( که قبلا به اندازه مبلغ مورد نیاز حسابشو پیش ما شارژ کرده ) بیاد نام دامین رو بزنه و خودش pay کنه؟ اگر کسی این چنین سیتمی رو داره لطفا مبلغ رو هم بفرمایید
با سپاس
-
-
February 26th, 2009 15:28
# ADS
-
February 26th, 2009, 16:49
مدیر کل
پاسخ : در خواست یک سیستم payment دامنه
Whmcs مگه این کارو نمیکنه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 26th, 2009, 18:04
عضو انجمن
والا برای .com چرا ، ولی من هنوز باهاش کار نکردم ، .ir رو خم مگه ساپورت میکنه؟ برای ریسلری دادن دامین .ir میخواستم ، اگه میشه بیشتر اهنمایی کنید
-
-
February 28th, 2009, 09:19
مدیر کل
تو یکی از تاپیک های همین فروم در موردش بحث شد ...
بگردی پیدا میکنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
February 28th, 2009, 15:36
عضو انجمن
-
-
February 28th, 2009, 17:37
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
مرسی
ببخشید میشه بگید کلید تشکر سمت چپ هر پست کارش چی هست؟
ارتباط مستقیم با من :
-