-
August 26th, 2011, 16:02
فروش شارژ ایرانسل با قیمت باور نکردنی !
سلام دوستان.
مقداری شارژ به خاطر انجام یه سری خدمات(کانفیگ های مختلف) به شمارم اضافه شده.میخوام کم کم این شاژ رو بفروشم قیمتی زیر کف بازار در نظر گرفتم
نکته 1: شارژ رو بصورت خط به خط بهتون انتقال میدم
نکته 2: درگاه پرداخت زرین پال داریم و میتوانید براحتی با کارتهای عضو شتاب پرداختتون رو انجام بدید(بدون هیچ کارمزدی)
نکته 3: 1000 تومان اعتبار رو 850 تومان و 2000 تومان اعتبار رو 1600 تومان و 5000 تومان اعتبار رو 4000 تومان براتون حساب میکنم
نکته 4: کلیه سفارش ها از ساعت 14:30 دقیقه به بعد انجام خواهند شد
نکته 5: فروش محدود هست
کسانیکه که مایل هستند اعلام کنند تا لینک درگاه رو براشون پخ کنم
-
تعداد تشکر ها از 1sharj به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2011 16:02
# ADS
-
August 26th, 2011, 16:33
عضو انجمن
پاسخ : فروش شارژ ایرانسل با قیمت باور نکردنی !

نوشته اصلی توسط
1sharj
سلام دوستان.
مقداری شارژ به خاطر انجام یه سری خدمات(کانفیگ های مختلف) به شمارم اضافه شده.میخوام کم کم این شاژ رو بفروشم قیمتی زیر کف بازار در نظر گرفتم
نکته 2: درگاه پرداخت زرین پال داریم و میتوانید براحتی با کارتهای عضو شتاب پرداختتون رو انجام بدید(بدون هیچ کارمزدی)
نکته 3: 1000 تومان اعتبار رو 850 تومان و 2000 تومان اعتبار رو 1600 تومان و 5000 تومان اعتبار رو 4000 تومان براتون حساب میکنم
سلام
چه لزومی داره پ*خ کنید-لینک بزارید همینجا و چند ساعت یه بار اعلام کنید مثلا 4000 تومن دیگه مونده......
فکر کنم این روش بهتر باشه
-
-
August 26th, 2011, 16:36

نوشته اصلی توسط
baghebahar
سلام
چه لزومی داره پ*خ کنید-لینک بزارید همینجا و چند ساعت یه بار اعلام کنید مثلا 4000 تومن دیگه مونده......
فکر کنم این روش بهتر باشه
سلام
با توجه به اینکه فروش بصورت محدود هست به نظر پ خ بهتر از قرار دادن مستقیم لینک باشه
ویرایش توسط 1sharj : August 26th, 2011 در ساعت 16:57
-
-
August 26th, 2011, 16:56

نوشته اصلی توسط
1sharj
سلام دوستان.
همیشه گفتم که این جور شارژها خرید و فروشش دردسره . به 2 دلیل .
1 - عاقلانه نیست برای انجام کاری از مشتری شارژ بگیرم . مگر بخاطر ترس از شناسایی و .... . که اون هم با داشتن کد شارژ و سریال شارژ ، میتونند بفهمند روی کدوم خط شارژ شده و به کدوم خط انتقال پیدا کرده .
2 - کدوم آدم عاقلی هزینه ای که گرفته ( بصورت شارژ و یا بصورت نقدی ) با قیمت خیلی پائین میفروشه . مگر اینکه بادآورده باشه .
دوستانی که میخرند مواظب باشند ، فکر نکنند 1000 تومن شارژ هست و .... گاهی کسی به خاطر سهل انگاری پاش ( با یک خط اعتباری 50000 ریالی ) به آگاهی و دادسرا باز میشه .
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنید
به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
-
تعداد تشکر ها ازshervin114 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2011, 17:53

نوشته اصلی توسط
shervin114
همیشه گفتم که این جور شارژها خرید و فروشش دردسره . به 2 دلیل .
1 - عاقلانه نیست برای انجام کاری از مشتری شارژ بگیرم . مگر بخاطر ترس از شناسایی و .... . که اون هم با داشتن کد شارژ و سریال شارژ ، میتونند بفهمند روی کدوم خط شارژ شده و به کدوم خط انتقال پیدا کرده .
2 - کدوم آدم عاقلی هزینه ای که گرفته ( بصورت شارژ و یا بصورت نقدی ) با قیمت خیلی پائین میفروشه . مگر اینکه بادآورده باشه .
دوستانی که میخرند مواظب باشند ، فکر نکنند 1000 تومن شارژ هست و .... گاهی کسی به خاطر سهل انگاری پاش ( با یک خط اعتباری 50000 ریالی ) به آگاهی و دادسرا باز میشه .
من امضای شما رو خوندم و به شما حق میدم که از این موارد ترس داشته باشید
به هرحال کسی رو مجبور به خرید نکردیم و قصد بحث با شما رو هم نداریم
از ارسال اسپم پرهیز کنید
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
خوب اولین مشتری ما هم اومد !
آقای esi.online که خودشون به دلایلی نخواستند اینجا پست بدن
به هر حال از خرید شما تشکر می کنیم
-
تعداد تشکر ها از1sharj به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2011, 22:27
-
-
August 26th, 2011, 23:14

نوشته اصلی توسط
1sharj
من امضای شما رو خوندم و به شما حق میدم که از این موارد ترس داشته باشید
به هرحال کسی رو مجبور به خرید نکردیم و قصد بحث با شما رو هم نداریم
از ارسال اسپم پرهیز کنید
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
خوب اولین مشتری ما هم اومد !
آقای esi.online که خودشون به دلایلی نخواستند اینجا پست بدن
به هر حال از خرید شما تشکر می کنیم
د.ست عزیز این موارد ربطی به امضا من نداره .
من قبلا تو مرکز تماس ایرانسل بودم و از این جور خطها زیاد دیدم .
مواردی که با اس ام اس های دروغی از مشترک کارت شارژ یا رمز شارژ ***یده میشده . اگر شما ادعا میکنی که براتون شارژ اومده سریال های شارژ رو برای من ارسال کنید . البته اگه خطهاتون مشکلی نداره .
به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
-
تعداد تشکر ها از shervin114 به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2011, 07:49
-
-
August 27th, 2011, 08:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shervin114
مواردی که با اس ام اس های دروغی از مشترک کارت شارژ یا رمز شارژ ***یده میشده . اگر شما ادعا میکنی که براتون شارژ اومده سریال های شارژ رو برای من ارسال کنید . البته اگه خطهاتون مشکلی نداره .
. . . .
-
-
August 27th, 2011, 14:56

نوشته اصلی توسط
shervin114
از شما بخاطر این همه دلسوزی تشکر می کنم
شما دقیقا چه چیزهایی نیاز دارید تا براتون ارسال بشه ؟

نوشته اصلی توسط
shervin114
UP
این آپ که زدین رو متوجه نشدم !
در پست اول توضیح داده شد که ساعات پاسخگویی 14:30 به بعد می باشد
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
موجودی : 42 هزار تومان
-