سلام ، به یک VPS Windows با 256 مگ رم و آپتایم بالا نیاز دارم ، حتما هم کارت صدا داشته باشه ، قیمت حدود 10 تومن . لازم به ذکره که کارم فوق العاده سبکه ، بندویت هم خیلی کم نیاز دارم . خیلی کم .
سلام ، به یک VPS Windows با 256 مگ رم و آپتایم بالا نیاز دارم ، حتما هم کارت صدا داشته باشه ، قیمت حدود 10 تومن . لازم به ذکره که کارم فوق العاده سبکه ، بندویت هم خیلی کم نیاز دارم . خیلی کم .
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
با سلام
رم : 256
هارد : 15 گیگ
پورت : 1 گیگ
پهنای باند : 400 گیگ
ماهانه : 12000 تومان
البته کارت صوتی تو ویندوز xp امکان پذیر می باشد
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
کارت صوتی اگر منظورت rdp هست به کارم نمیاد . کارت صدا میخوام دقیقا![]()
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
Stream ــه یه چیزی ، توسط یه برنامه به " 1 جا ! " ، قرار نیست از اسپیکر چیزی رو بشنوم . فقط نیاز دارم که سیستم عامل ، به صورت فیزیکی کارت صدا رو بشناسهخواهشا سرویس های معمولی آفر ندید ، سرویس هایی که مثلا VMWare Esxi روش نصبه . خودم چندین تا سرور دارم
. کسانی که ESX دارند ، فک میکنم میتونن بهم سرویس بدن . چون مصرفم فوق العاده پایینه . در حد 40 کیلوبایت ارسال فقط ..
بدون پنل میتونم در خدمتتون باشم.
در صورت تمایل پی ام بدید.
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
اگر esx ــه که خیلی عالی ، قیمت ؟
ESX جایی برای تعریف کارت صدا نداره
بنده حدود 10 - 12 تا از سرور هام ESX هست
با RDP ویندوز 2003 میشه صدای ورودی رو فعال کردن
اگر میخواید صدای خروجی از سمت کلاینت به سرور هم داشته باشید این کار با استفاده از ویندوز 2008 امکان پذیر هست
تا جایی که میدونم شرکت VMWare کارت صدا رو از روی VMWare server2 به بعد حذف کرد
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
VDS-256
256MB حافظه اصلی
پهنای باند: 250 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت
ماهیانه 18000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده 3 هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه
مشاهده کلیه پلانها
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)