سلام بچه ها
دیروز یه شماره ای بهم زنگ زد (*****) سر و صدای یه بخش اداری میومد واقعیتش از دیروز فکرمو مشغول کرده هیچ کدی 04444 هم نداریم کشور از اون ور هم +98 کد ایران افتاده اگه کسی اطلاعی داره بگه به شدت ذهنمو مشغول کرده
سلام بچه ها
دیروز یه شماره ای بهم زنگ زد (*****) سر و صدای یه بخش اداری میومد واقعیتش از دیروز فکرمو مشغول کرده هیچ کدی 04444 هم نداریم کشور از اون ور هم +98 کد ایران افتاده اگه کسی اطلاعی داره بگه به شدت ذهنمو مشغول کرده
ویرایش توسط tmfar : August 28th, 2011 در ساعت 14:02
چی میگفت ؟
همون طرفا هست احتمالا !کد PHP:
04446 پيرانشهر
چیزی نگفت پیرانشهر رو دیدم آخر کدش 6 داره اما این شماره رو ببینی 6 نداره
حتما اشتباه زنگ زده!
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
حالا این جا که این موضوع داره بررسی میشه.واسه منم 4-5ماه پیش برای من حدودا یکی دو هفته از شماره +98 زنگ میزدن.هیچ ادامه ای نداشت.فقط کد کشور ایران بود.منم جواب نمی دادم وقتی این شماره بود.خیلی زنگ میزد ولی خب مشکوک بود
کسی نظری نداره؟!؟
اگه کسی اطلاعی داره یا نظری در این باره داره خوشحال میشم بدونم
سلام
احتمالا شما از ما(آلماهاست) سرویس نداشتید؟! لایسنس سرور مجازی اختصاصی ... ؟!
چون وقتی ما زنگ میزنم بعضی وقتها این جور شماره ها میافته!
موفق باشید
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
البته بعضی وقتها نه 90درصد وقتها!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
این فکر کنم شماره ی یک سری مراکز هست.مثلا چند مدت پیش م می خواستم از بانک ملت دروازه پرداخت آنلاین بگیرم که با یک شماره 5-6 رقمی که اولش 98 بود باهام تماس گرفتن بعد هم که خواستم باهاشون تماس بگیرم گفت که این شماره وجود نداره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)