-
August 24th, 2011, 10:58
عضو انجمن
ارسال ایمیل گروهی
سلام دوستان
اگر کسی را می شناسید که ایمیل گروهی ارسال کنه ، بانک ایمیل هم در اختیارمون قرار بده لطفا معرفی کنید
-
-
August 24th, 2011 10:58
# ADS
-
August 24th, 2011, 17:23
عضو انجمن
پاسخ : ارسال ایمیل گروهی
-
-
August 24th, 2011, 17:36
عضو انجمن
بانک ایمیل که نه نداریم . ولی امکان ارسال ایمیل مستقیما به اینباکس در حال حاضر روزانه 10 هزار ایمیل میتونیم ارسال کنیم .
بانک ایمیل هم میتونم راهنمایی کنم از یه جایی خرید کنید .
-
-
August 24th, 2011, 18:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
بانک ایمیل که نه نداریم . ولی امکان ارسال ایمیل مستقیما به اینباکس در حال حاضر روزانه 10 هزار ایمیل میتونیم ارسال کنیم .
بانک ایمیل هم میتونم راهنمایی کنم از یه جایی خرید کنید .
سلام
آدرس سایتتون ؟
-
-
August 24th, 2011, 18:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
سلام
آدرس سایتتون ؟
از طریق پنلهای آردین دیتا - sms.ardindata.com . البته این سرویس هیچ ارتباطی با سرویسهای پیامک نداره و مستقل هست . امکان ایمپورت لیست ایمیل تکست هم وجود داره .
-
-
August 24th, 2011, 19:43
عضو دائم
-
-
August 25th, 2011, 01:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
این آقا کلاهبرداری بیش نیست 200 هزار تومان منو بالا کشید تا وقتی پول نگرفته بود پشتیبانی عالی ولی بعد دریافت پول پشتیبانی صفر . پانلی به من داد سرورش از " ولوم درایو " که نمی خوام بحث کنم در مورد " ولوم درایو " به کرات بحث شده تو همین فروم .فردا بیشتر می نویسم از این آقا. شب خوش
-
-
August 25th, 2011, 06:46
عضو دائم
والا من تا حالا باهاش کار کردم مشکلی نبوده
حالا باز هم خودتون میدونید
-
-
August 25th, 2011, 07:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
این آقا کلاهبرداری بیش نیست 200 هزار تومان منو بالا کشید تا وقتی پول نگرفته بود پشتیبانی عالی ولی بعد دریافت پول پشتیبانی صفر . پانلی به من داد سرورش از " ولوم درایو " که نمی خوام بحث کنم در مورد " ولوم درایو " به کرات بحث شده تو همین فروم .فردا بیشتر می نویسم از این آقا. شب خوش
با سند و مدرک پست بزنید.
-
-
August 25th, 2011, 07:28

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من از ایشون مشکل خاصی ندیدم فقط گروپ جیمیلشون بازدید کننده کم میاره به سایت .
ارسال ایمیل با پنل هاشون هم همه اسپم میشه .
-