-
March 23rd, 2011, 15:05
مشکل server not found
با سلام
حدود 1 ماهی میشه یه vps گرفتم که پنل دایرکت ادمین روش نصب شده. متاسفانه خیلی از یوزرهام برای ورود به سایت با مشکل مواجه شدن و مدام ارور Server not found رو میبینن. البته خودم تو 99% اوقات بدون مشکل وارد میشم ولی از روی آمار بازدید سایت و حتی یوزرهای فعال توی انجمن به وضوح مشخصه خیلی های دیگه هم برای ورود مشکل دارن. آمارم تقریبا نصف شده!
روی سایت 5 تا دامین پارک شده که همه دامینها برای افرادی که مشکل دارن به صورت مشترک باز نمیشن. حالا قسمت جالب ماجرا اینجاست که بعضیها با V-پی-n میتونن وارد سایت بشن و بعضی دیگه حتی اینجوری هم مشکلشون حل نمیشه.
تا جایی که فهمیدم با تغییر ای پی فرد شرایط یوزر هم تغییر میکنه. خودم چند بار به این مشکل برخورد کردم با ریست کردت مودم و سیستم مشکلم حل شد و تونستم وارد شم.
اساتید لطفا یه راهنمایی کنن این مشکل از کجا آب میخوره؟ البته ناگفته نمونه زحمت ساخت اکانت رو یکی از دوستان، همینجا واسم کشید و من خودم اطلاعات چندانی راجع به VPS ندارم.
با تشکر
-
-
March 23rd, 2011 15:05
# ADS
-
March 23rd, 2011, 17:30
پاسخ : مشکل server not found
تعویض ای پی فر کنم مشکل شمارو حل کنه
ای پی سرور
-
تعداد تشکر ها از 021teh به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2011, 17:36
یا فایروال رو سرور نصب است که ایپی اشخاص رو میبنده و همچنین ایپی بعضی از وی پی ان هارو بازم اگر شک دارید میتونید یوزر و پس پیغام شخصی کنید براتون چک کنم موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از -0- به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2011, 21:53
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
راهی پیدا نشد؟
ویرایش توسط mjrzmajid : March 23rd, 2011 در ساعت 21:56
-
-
March 24th, 2011, 12:43
نه متاسفانه هنوز راهی پیدا نشده. 24 ساعته باهاش درگیرم به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم.
دوستان یکی لطف کنه بگه چجوری باید یه اکانت جدید ایجاد کنم و ای پی رو عوض کنم؟ من 5 تا ای پی دارم که به جز همون اولی بقیه بدون استفاده مونده، اگه ممکنه با تغییر ای پی مشکل حل شه راهنمایی کنید از کجا و چطور باید این کار رو انجام بدم؟
ضمنا فایروال هم رو سیستم نصب هست ولی نگاه کردم دیدم هیچ ای پی رو بن نکرده!
-
-
August 24th, 2011, 18:29
احتمالا شاید منطقه مخابرای شما هم دچار تغییر تحولاتی هست که باعث شده توی منطقه شما سایتتون بالا نیاد
همیشه تو این مواقع
یک : سعی کنید سایت رو با لول پی ان هم تست کنید
دو : سعی کنید به چند تا از دوستاتون که مثلا توی تهران و تبریز و اصفهان و شیراز و غیره هستن بگید تست بکنن
سه : دی ان اس کانکشن ای دی اس ال و غیره رو تغییر بدین و ببینید مشکلتون حل شد یا نه
در کل این مشکل از تنظیمات شما نیست و به ندرت به عدم مچ بودن ای پی شما با ای اس پی تون بر می گرده و
اون هم نه همیشگی بلکه گه گاه
و یا به مواردی که بالا گفتم
موفق باشید
-
-
August 24th, 2011, 18:35

نوشته اصلی توسط
fun_9990
احتمالا شاید منطقه مخابرای شما هم دچار تغییر تحولاتی هست که باعث شده توی منطقه شما سایتتون بالا نیاد
همیشه تو این مواقع
یک : سعی کنید سایت رو با لول پی ان هم تست کنید
دو : سعی کنید به چند تا از دوستاتون که مثلا توی تهران و تبریز و اصفهان و شیراز و غیره هستن بگید تست بکنن
سه : دی ان اس کانکشن ای دی اس ال و غیره رو تغییر بدین و ببینید مشکلتون حل شد یا نه
در کل این مشکل از تنظیمات شما نیست و به ندرت به عدم مچ بودن ای پی شما با ای اس پی تون بر می گرده و
اون هم نه همیشگی بلکه گه گاه
و یا به مواردی که بالا گفتم
موفق باشید
دوست عزیز این تاپیک برای چند ماه پیش است !
-