-
August 19th, 2011, 11:33
عضو انجمن
وضعیت غیر قانونی اینترنت ایران!!!
سلام
دوستانی که اخبار رو میبنن اخبار 20:30 گفت که هیچ کدوم از شرکت ها نباید اینترنت حجمی ارائه بدن یعنی طبق قانون تمامی اینترنت ها باید بدون محدودیت باشه و دارن از مردم ***ی میکنن
من این تاپیک رو زدم اگر مایل هستید یه تومار ایجاد کنیم و از شرکت ها شکایت کنیم واقعاً خسته کننده هست هر ماه باید 30 هزار تومان هزینه اینترنت فقط برای گیگ اضافه بدیم
اگر موافق هستی بیگید تا پیگیری کنیم ممنون.
-
-
August 19th, 2011 11:33
# ADS
-
August 19th, 2011, 11:39
پاسخ : وضعیت غیر قانونی اینترنت ایران!!!
کاری از پیش نخواهد رفت.... چون خود مخابرات پیش از هرکسی دلش میخواد پهنای باندشو خورد خورد بده به خورد مردم....
-
تعداد تشکر ها از هاست برتر به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 11:44
اتفاقا حجمی باشه خیلی بهتره اگه محدودیت رو بردارن ملت میشنن فقط دانلود میکنن سرعت خیلی پایین میاد
-
تعداد تشکر ها ازhi2 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 11:46
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از kargar به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 11:53
همین الان خود مخابرات اینترنت حجمی واگذار میگنه پس این فقط در حد خبر بوده مثل خیلی از چیزهای دیگه که تو ایران بصورت اخبار رو خوانی میشه . اشتباه نکنید اینجا ایران است.
-
تعداد تشکر ها از amin885 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 11:55

نوشته اصلی توسط
amin885
همین الان خود مخابرات اینترنت حجمی واگذار میگنه پس این فقط در حد خبر بوده مثل خیلی از چیزهای دیگه که تو ایران بصورت اخبار رو خوانی میشه . اشتباه نکنید اینجا ایران است.
من ندیدم. فقط نامحدود دیدم تو اینترنت مخابرات
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 12:00

نوشته اصلی توسط
taghikhani
من ندیدم. فقط نامحدود دیدم تو اینترنت مخابرات
اما من ثبت نام کردم بالای فرم هم نوشته شرکت مخابرات و خود مخابرات هم ثبت نام و کلیه کارها شو انجام میده و درفرم هم بصورت حجمی ارائه میشه.
-
تعداد تشکر ها از amin885 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 12:04

نوشته اصلی توسط
amin885
اما من ثبت نام کردم بالای فرم هم نوشته شرکت مخابرات و خود مخابرات هم ثبت نام و کلیه کارها شو انجام میده و درفرم هم بصورت حجمی ارائه میشه.
هیچ جای ایران مخابرات حجمی نمیده
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 12:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kargar
سلام
دوستانی که اخبار رو میبنن اخبار 20:30 گفت که هیچ کدوم از شرکت ها نباید اینترنت حجمی ارائه بدن یعنی طبق قانون تمامی اینترنت ها باید بدون محدودیت باشه و دارن از مردم ***ی میکنن
من این تاپیک رو زدم اگر مایل هستید یه تومار ایجاد کنیم و از شرکت ها شکایت کنیم واقعاً خسته کننده هست هر ماه باید 30 هزار تومان هزینه اینترنت فقط برای گیگ اضافه بدیم
اگر موافق هستی بیگید تا پیگیری کنیم ممنون.
کمتر جایی تو دنیا پهنای باند نامحدود ارائه میدین و هزینه پهنای باند رو باید پرداخت کرد
پهنای باند نامحدود معمولا هزینه بالایی داره
همچنین چندی پیش یکی از isp ها که سرویس 128 رو با 5 گیگ پهنای باند 17500 میده ، سرویس جدیدی زد که 128 نامحدود هست و قیمتش 15500 هست! وقتی مصرف کنید متوجه اون 128 با این 128 میشید.
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها ازm3hdi به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 12:06

نوشته اصلی توسط
amin885
آها. اون فرم درخواست رانژه است. من فکر کردم اینترنتی که خود مخابرات ارائه میده رو میفرمایید.
بهرحال هر مگابیت اینترنت برای یک سرویس دهنده حداکثر ماهیانه 70000 تومان تموم میشه. اونهایی که سرویس نامحدود ارائه میدن با نرخ اشتراک یک به هشت، حدودا ماهیانه 150000 تومان دریافت میکنند. یعنی بابت 70هزار تومان پرداخت، 1میلیون و 200هزار تومان دریافت دارند که سود قابل توجهیه.
حالا شما تصور بفرمایید اینترنت حجمی که نرخ اشتراکش اصلا مشخص نیست و به نظر بنده چیزی بالای یک به پنجاهه، چقدر سود داره که ازش نمیگذرند.
طبق صراحتی که در قانون وجود داره و در سایت مخابرات هم نوشته شده، شرکتها موظفند اینترنت یک مگابیت نامحدود را با نرخ اشتراک یک به هشت ماهیانه 30000 تومان حدودا ارائه بدن که همین هم براشون روی هر مشترک سه برابر سوده ولی اینجا ایرانه و کسی به سود قانونی قانع نیست.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید