-
August 5th, 2011, 18:07
عضو انجمن
-
-
August 5th, 2011 18:07
# ADS
-
August 5th, 2011, 21:45
عضو انجمن
پاسخ : راهنمايي در مورد Mihalism MultiHoster
-
-
August 5th, 2011, 23:04
عضو انجمن
بهترین راهکار:
1. اسکریپت وبسایت رو در یک هاست معمولی با فضای مورد نیاز برای آن اسکریپت و دیتابیس اش قرار دهید. (فایل ها روی این هاست آپلود نمی شوند.)
2. یک سرور یا هاست دانلود تهیه کنید و ftp را در آن فعال کنید. (موارد امنیتی فراموش نشه)
3. از اسکریپت های درست حسابی که امکان اضافه کردن سرورهای آپلود بصورت ftp رو دارند استفاده کنید.
موفق باشید
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2011, 23:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
REXNET
بهترین راهکار:
1. اسکریپت وبسایت رو در یک هاست معمولی با فضای مورد نیاز برای آن اسکریپت و دیتابیس اش قرار دهید. (فایل ها روی این هاست آپلود نمی شوند.)
2. یک سرور یا هاست دانلود تهیه کنید و ftp را در آن فعال کنید. (موارد امنیتی فراموش نشه)
3. از اسکریپت های درست حسابی که امکان اضافه کردن سرورهای آپلود بصورت ftp رو دارند استفاده کنید.
موفق باشید
ولي فكر كنم امكان ftp نداره كه به هاست دانلود وصلش كنم .
بزرگواري مي كنين اگر يك اسكريپت قدرتمند به من معرفي كنين
ویرایش توسط ققنوس : April 29th, 2012 در ساعت 12:01
-
-
August 6th, 2011, 00:41
عضو انجمن
یک اسکریپت هست به نام MFH که بنده روی یکی از سایت هام نصب کردم: :: RexUP File Hosting :: (البته فعلا در حد دمو هست و درست تنظیم نکردمش و یکسری مشکل داره)، این اسکریپت پولی هست و باید از طریق سایت yabsoft.com خریداری کنید: https://yabsoft.com/client/details.php?product_id=4
واقعا امکانات جالبی چه طرف یوزر و چه طرف ادمین داره و از همه لحاظ کامله.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2011, 00:51
عضو انجمن
-
-
August 20th, 2011, 20:28
عضو انجمن
سلام دوستان من اين اسكريپت رو نصب كردم داخل ميهن وب هاست و تقريبا يك هفته اي هم كار كرد تا يك سري مشكلات پيش اومد براي هاست و مشكل سرور و به كلي اسكريپت از كار افتاد الان هم ديگه مجبور شدم همه چي رو حذف كنم ولي در هنگام نصب اين ارور روميده من همه چيز رو درست نصب مي كنم ولي دوباره كار خودش رو انجام ميده ممنون ميشم يه نفر به فريادم برسه .
-