-
August 6th, 2011, 00:20
عضو انجمن
-
-
August 6th, 2011 00:20
# ADS
-
August 6th, 2011, 00:33
-
-
August 6th, 2011, 07:21
پاسخ : درخواست فرم html
پیشنهاد میکنم یه جوملا نصب کنید و بعد از کامپوننت فرم ساز استفاده کنید و به راحتی هر فرمی که خواستید بسازید
-
-
August 6th, 2011, 08:10
عضو انجمن
وردپرس هم فرم سازهای متنوعی داره.
اگه هم اچ تی ام ال می خواهید جزییات رو پ خ بدید تا هزینه برآورد بشه و اعلام بشه.
-
-
August 6th, 2011, 08:23

نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
سلام ممنون میشم دوستانی که بلدن فرم بسازن یا فرمی دارند برای من یه فرم اچ تی ام ال قرار بدن من دانلود کردم یه نرم افزار فرم ساز به حدی سخت هست نرم افزارش که نگو بیخیایلش شدم کسی نداره فرم ثبت سفارش محصول یا ... من ادامشو ویرای میکنم میخام به ایمیل ارسال کنه
نمونه این سایت
فرم سفارش محصول
و این که فرانت پیج من یه ارور میده دلیلش چیه ویندوز سون ( لپ تاپ دل )
از سایت میهن دانلود دانلودش کردم قبلا باهاش رو کامپیوتر کار میکردم اما رو ویندوز سون این لپ تاپ نمیشه باهاش کار کرد اجراش میکنم ارور میده که اعکس از ارو رو ضمیمه کردم
کادر ها وفیلد های لازمه رو بده
به احتمال زیاد یه php ارسال ایمیل هم برای ثبت شدن سفارشت می خوای
اینا رو پ.خ. کن فری واست انجام میدیم
در صورت امکان از طریق یاهو اقدام کنی بهتره (واسه ارتباط با ما ایدی : Merlin.McKeen )
-
-
August 6th, 2011, 10:33
عضو انجمن
اولا FP فرم ساز نیست، ادیتور GUI ی HTML هستش! :دی ثانیا فرم ساز آنلاین زیاد هست و میتونی از سرویس رابگان آن ها استفاده کنی:
Online HTML Form Maker - Google Search
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
August 6th, 2011, 12:20
عضو انجمن
من چیکار به جوملا یا وردپرس دارم !!! من یه فرم میخام بسازم برای فروشگاه سایتم برای قسمت ثبت فیش .... کسی فرم اماده ننداره بده به من بعدش من تغییرات انجام بدم ؟؟؟؟
ضمنا کسی نمیدونه دلیل این که فرانت پیج باز نمیشه چیه ؟؟؟ ارورش در رابطه با چی هست
-
-
August 6th, 2011, 12:58
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز خطایی که داده ایراد گرفته که قابل fpsrvutl.dll اجرا نمیشه تو گوگل اسم این فایل رو یه سرچ بزن دانیود کن و جایی که فرانت پیج نصب شده بریزش
در مورد فرم هم صعی میکنم در اویل وقت یه فرم بزارم با آموزشش که بتونید خودتون ادیتش کنید
یاهو آی دی : parfamhost
ایمیل : ZarServer@gmail.com
-
-
August 6th, 2011, 14:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfagig
سلام
دوست عزیز خطایی که داده ایراد گرفته که قابل fpsrvutl.dll اجرا نمیشه تو گوگل اسم این فایل رو یه سرچ بزن دانیود کن و جایی که فرانت پیج نصب شده بریزش
در مورد فرم هم صعی میکنم در اویل وقت یه فرم بزارم با آموزشش که بتونید خودتون ادیتش کنید
من این فایل رو دانلود کردم تو تمام پوشه ها هم کپی کردم اما بازم باز نمیکنه و این که به صورت پرتابل هست نصبی نیست....چیکار کنم ؟
-