سلام ، من همیشه از قبل با سی پنل کار میکردم و خیلی هم راضی بودم ، یکی از مشتریهام یک سرور ددیکیتد از راه دور داره و میخواد من براش روش یک سایت راه بندازم ، مشکل اینجاست که هیچ پنلی نداره و من میتونم روش ابنتو یا دبیان یا... نصب کنم و غیره ، راستشو بخواید خیلی لینوکس بلد نیستم و نمیدونم چه جوری باید سرور رو کانفیگ کنم ، پوتی رو نصب کردم کانکتین اس اس اچ هم دارم ، دبین رو هم نصب کردم ، میتونم اپچ و پی اچ پی رو هم نصب کنم ولی نمیدونم کلا باید دیگه چه چیزهای دیگهای رو نصب کرد سی پنل هم که اینجا پولیه (حدود ماهی ۴۰ یورو) یکی میشه به من کمک کنه راهنماییم کنه؟
چه نرم افزارهایی باید نصب بشه
امنیت سرور چه طور تامین میشه
سرور هم از نوع زئون هست با ۴۰۰۰ گیگ فضا16 گیگ رم ، ۸ تا پرسسور ، مرسی دوستان بد جوری گیر افتادم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
راستی یادم رفت بگم ، سایتی که میخوام راه اندازی کنم یک وب طی وای با ۱۰۰۰ تا ویدئو اورجینال هست که باید رو سرور آپ بشه و فروم و ممبرشیپ هم داره ، کلا هدف سایت معرفی فیلمهای تبلیغاتی شرکت و برندهای مختلفه ، به دادم برسید وگرنه قرار داد میپره ببینن نمیتونم سرور رو استاد کنم