-
February 23rd, 2011, 21:14
برای راه اندازی سیستم پیام کوتاه چی کار کنم؟
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من میخوام یک سامانه پیام کوتاه راه اندازی کنم و بتونم پیام تبلیغاتی ارسال کنم و امکان دریافت هم وجود داشته باشه.
در واقع میخوام سایتی مانند این سایت افتتاح کنم Rahavard Andisheh SMS Service||
چه چیز هایی لازمه و اگه میشه قیمت تقریبی هم میخوام بدونم.
مر30
-
-
February 23rd, 2011 21:14
# ADS
-
February 23rd, 2011, 21:19
پاسخ : برای راه اندازی سیستم پیام کوتاه چی کار کنم؟
شمامی توانید از سایت هایی که نمایندگی ارسال اس ام اس می دهند نمایندگی بگیرید
همچنین اگر صرفا جهت ارسال تبلیغات باشه و فقط خودتون می خواهید استفاده کنید می توانید برای خودتون یک اکانت ارسال اس ام اس + شارژ بخرید و بدون خرج اضافی به تبلیغات بپردازید
-
-
February 23rd, 2011, 21:33
نه فقط برای خودم نمیخوام!
میشه چند تا از این سایت ها رو معرفی کنید؟
در ضمن من اگه بخوام مانند همین سایتها یه سایت بزرگ اففتاح کنم و بتونم نمایندگی بدم خودم چه چیزی نیاز هست؟؟(قیمت مهم نیست فقط میخوام انجام بشه)
-
-
February 23rd, 2011, 21:49
با سلام
1- اگر قصد ارسال تبلیغاتی دارید میتونید یک پنل + شماره اختصاصی خرید کنید و علاوه بر ارسال ، دریافت نیز داشته باشید...(اگر خواستید درخدمتیم...)
2- اگر قصد فروش پنل دارید میتونید پنل نمایندگی پیام کوتاه دریافت کنید و خودتون بتونید یوزر بسازید و یوزرهاتون رو منیج کنید(اگر خواستید درخدمتیم...)
3- اگر قصد دارید سرویسی کاملا مستقل داشته باشید ابتدا باید پنلی حرفه ای و کاملا امن داشته باشید سپس از اپراتورهای موجود(رهیاب،آتیه،مگفا،{چها رمیش هم توراهه}) وب سرویس و شماره تهیه کنید و مقداری شارژ خریداری کنید تا بتونید یک سرویس دهنده باشید...
لازم به ذکر هست که داشتن شرکت و حقوقی بودن جهت مورد3 الزامی میشه گفت هست...
اینطوریا هم که میگن نیست و راه اندازی مورد3 هزینه بالایی داره!
موفق باشید...
-
-
February 23rd, 2011, 23:36
عضو انجمن
درود
بزرگترین سامانه پیام کوتاه کشور درراه است!
تا یکی دو هفته ی آینده ...
تاپیک مربوطه :
http://www.webhostingtalk.ir/f174/20792/
ارائه ی
نمایندگی فروش نرم افزارهای پیامک
نمایندگی فروش خط های اس ام اس
نمایندگی فروش شارژ ارسال و دریافت
دریافت سامانه اختصاصی پیامک
استفاده از وب سایت مرکزی و ...
بزودی اطلاع رسانی کامل انجام می شود...
سپاس
ویرایش توسط iacbook : February 24th, 2011 در ساعت 00:08
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
February 23rd, 2011, 23:53
با توجه به اینکه دوستمون گفتند سایت مگفا،رهیاب ،اتیه مرکز اصلی شماره های 3000،2000،1000 هستند
می توانید در گوگل سرچ کنید و وارد سایت هاشون بشوید
اما فکر می کنم خرج زیادی بخواهد
-
-
February 24th, 2011, 00:03
عضو انجمن
سايت عصر اس ام اس هم بزودی راه اندازی ميشه: .: AsreSMS -
التماس دعا
با تشکر
-
-
February 24th, 2011, 00:23
عضو جدید
به نظر من به طور مستقیم از شرکت های مگفا و رهیاب سرویس بگیرید
و اگر به طور مستقیم اقدام نمی کنید از یک شرکت مطمئن خرید کنید چون خدمات اس ام اس دردسر خیلی خیلی زیادی داره
یا علی
-
-
February 24th, 2011, 00:53
عضو انجمن
شرایط ارائه نمایندگی توسط مگفا - رهیاب - آتیه :
-شرکت رسمی و قرارداد رسمی جهت دریافت نمایندگی ( سه نسخه قرارداد : یکی نزد شرکت نماینده ، دیگری جهت ارسال به MCI و سومی نزد خودتان )
- ضمانت خرید ماهانه چند میلیون تومان پیامک ( در صورتی که نتوانید به درخواست خرید خود عمل کنید از ضمانت شما استفاده می شود! )
- نیاز به برنامه نویسی حرفه ای جهت نرم افزار ارسال و دریافت ( بماند که مشکلات کار کردن با batch های ارسال اس ام اس و تبدیل به متدهای هگزا و استفاده از چرخه های ارسال و همچنین سیستم محاسبات ارسال و دریافت پیامک به دلیل نامشخص بودن اینکه پیامک ها ارسال می شوند یا نمی شوند کار را در برنامه نویسی این سیستم بسیار پیچیده می کند و زمان و تجربه بسیار زیادی را می طلبد ... )
- قابلیت ساخت وب سرویس جهت ارائه به مشتریانتان
- نیاز به سروری قدرتمند و کاملاً امن و مطمئن ( هاست اشتراکی جوابگوی این کار در سطح نمایندگی اصلی نیست! )
اینها تجربه ای بود که در این مدت که روی بزرگترین سامانه پیامک ایران کار می کردیم بدست آوردیم و امیدوارم بتوانیم با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت پیش رو داشتیم سرویس های قدرتمندی را در این زمینه ارائه دهیم .........
سپاس
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2011, 08:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iacbook
شرایط ارائه نمایندگی توسط مگفا - رهیاب - آتیه :
-شرکت رسمی و قرارداد رسمی جهت دریافت نمایندگی ( سه نسخه قرارداد : یکی نزد شرکت نماینده ، دیگری جهت ارسال به MCI و سومی نزد خودتان )
- ضمانت خرید ماهانه چند میلیون تومان پیامک ( در صورتی که نتوانید به درخواست خرید خود عمل کنید از ضمانت شما استفاده می شود! )
- نیاز به برنامه نویسی حرفه ای جهت نرم افزار ارسال و دریافت ( بماند که مشکلات کار کردن با batch های ارسال اس ام اس و تبدیل به متدهای هگزا و استفاده از چرخه های ارسال و همچنین سیستم محاسبات ارسال و دریافت پیامک به دلیل نامشخص بودن اینکه پیامک ها ارسال می شوند یا نمی شوند کار را در برنامه نویسی این سیستم بسیار پیچیده می کند و زمان و تجربه بسیار زیادی را می طلبد ... )
- قابلیت ساخت وب سرویس جهت ارائه به مشتریانتان
- نیاز به سروری قدرتمند و کاملاً امن و مطمئن ( هاست اشتراکی جوابگوی این کار در سطح نمایندگی اصلی نیست! )
اینها تجربه ای بود که در این مدت که روی بزرگترین سامانه پیامک ایران کار می کردیم بدست آوردیم و امیدوارم بتوانیم با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت پیش رو داشتیم سرویس های قدرتمندی را در این زمینه ارائه دهیم .........
سپاس
ممنون از دوست خوبمون که ما را از این شرایط مطلع کردن
-