-
November 22nd, 2009, 02:11
درخواست کمک در مورد whmcs
با سلام
من روی یک سرور در یک دیتاسنتر آمریکایی خدمات میزبانی وب رو انجام میدم.خواستم whmcs نال شده رو نصب کنم که قوانین اجازه نداد.تصمیم گرفتم روی یک سرور آلمانی نصب کنم.
من این سیستم رو نصب کردم و تنظیمات سرور رو هم انجام دادم.
به دلیل اینکه قصد اتصالش رو به درگاه بانک پارسیان داشتم که بتونه به صورت آنی هاست و دامین رو تحویل بده.اول گفتم بیام با هاست رایگان امتحان کنم.تو تنظیمات نحوه ساخت اکانت رو به صورت اتوماتیک بدون پرداخت قرار دادم. ولی موقع ساخت اکانت چند لحظه صبر میکنه و بعد ارور 408 رو میده که پیغامش هم اینه:
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
معنای درست ترجمش رو متوجه نشدم.وب سرور هم لایت اسپید هستش.حالا نمیدونم دلیل این ارور چی هست.مشکل از تنظیماتیه که به سرور دادم یا تنظیمات موقع ساخت پلان.از دوستانی که با این سیستم کار کردند تقاضا دارم اگر میتونند به ما کمکی کنند دریغ نکنند.
پیشاپیش ممنون از لطفتون
-
-
November 22nd, 2009 02:11
# ADS
-
November 22nd, 2009, 14:16
عضو جدید
پاسخ : درخواست کمک در مورد whmcs
احتمالا شما از اسکریپت پرداخت بانک سامان به صورت نال استفاده میکنید! خوب نکنید.
درضمن برای استفاده طولانی مدت (همیشگی) و حرفه ای از whmcs بهتره خریداریش کنین.
-
تعداد تشکر ها از iSoheil به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2009, 17:35

نوشته اصلی توسط
iSoheil
احتمالا شما از اسکریپت پرداخت بانک سامان به صورت نال استفاده میکنید! خوب نکنید.
درضمن برای استفاده طولانی مدت (همیشگی) و حرفه ای از whmcs بهتره خریداریش کنین.
دوست گرامی من هنوز اسکریپت پرداخت سامان استفاده نکردم.فقط به دلیل اینکه هنوز اسکریپتشو خریداری نکردم خواستم امتحان کنم به صورت آنی تحویل میده؟ که نداد و ارور داد.
whmcs نسخه جدید رو هم به زودی به خاطر امکاناتش لایسنسشو خریداری میکنم.اول گفتیم بیام با نال شدش کار کنیم تا ببینیم چی میشه که نشد
ویرایش توسط Shc : November 22nd, 2009 در ساعت 17:37
-
-
November 23rd, 2009, 01:55
انگار درخواست ما خیلی سخت بود.کسی از دوستان نیست جواب ما رو بده؟
-
-
November 23rd, 2009, 05:05

نوشته اصلی توسط
parazitjonoob
دوست گرامی من هنوز اسکریپت پرداخت سامان استفاده نکردم.فقط به دلیل اینکه هنوز اسکریپتشو خریداری نکردم خواستم امتحان کنم به صورت آنی تحویل میده؟ که نداد و ارور داد.
Whmcs نسخه جدید رو هم به زودی به خاطر امکاناتش لایسنسشو خریداری میکنم.اول گفتیم بیام با نال شدش کار کنیم تا ببینیم چی میشه که نشد
سلام ، خیلی خیلی ببخشید !
چرا نباید انی هاست بده ! همه دارند استفاده می کنند !
شما سیستم را بخرید ، پلاگین هم بگیرید قطعا کار می کنه و هاست و دامین هم انی ثبت می کند !
دیگه این چیزها تست نمی خواهد ! یکم پول نیاز دارد برای خرید !
همین !
-
-
November 23rd, 2009, 11:01
عضو انجمن
با سلام
من روی یک سرور در یک دیتاسنتر آمریکایی خدمات میزبانی وب رو انجام میدم.خواستم whmcs نال شده رو نصب کنم که قوانین اجازه نداد.تصمیم گرفتم روی یک سرور آلمانی نصب کنم.
من این سیستم رو نصب کردم و تنظیمات سرور رو هم انجام دادم.
به دلیل اینکه قصد اتصالش رو به درگاه بانک پارسیان داشتم که بتونه به صورت آنی هاست و دامین رو تحویل بده.اول گفتم بیام با هاست رایگان امتحان کنم.تو تنظیمات نحوه ساخت اکانت رو به صورت اتوماتیک بدون پرداخت قرار دادم. ولی موقع ساخت اکانت چند لحظه صبر میکنه و بعد ارور 408 رو میده که پیغامش هم اینه:
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
معنای درست ترجمش رو متوجه نشدم.وب سرور هم لایت اسپید هستش.حالا نمیدونم دلیل این ارور چی هست.مشکل از تنظیماتیه که به سرور دادم یا تنظیمات موقع ساخت پلان.از دوستانی که با این سیستم کار کردند تقاضا دارم اگر میتونند به ما کمکی کنند دریغ نکنند.
پیشاپیش ممنون از لطفتون
سلام دوست من !
شما از بخش سرور ها سرور خود را ایجاد کرده اید ، User pass + acc key رو وارد کرده اید ؟؟؟
کنترل پنل شما چیست ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2009, 12:46

نوشته اصلی توسط
NovinServer
سلام ، خیلی خیلی ببخشید !
چرا نباید انی هاست بده ! همه دارند استفاده می کنند !
شما سیستم را بخرید ، پلاگین هم بگیرید قطعا کار می کنه و هاست و دامین هم انی ثبت می کند !
دیگه این چیزها تست نمی خواهد ! یکم پول نیاز دارد برای خرید !
همین !
دوست عزیز،من اگر خرید آنلاین نداشته بودم هیچوقت تصمیم به نصب این اسکریپت نمیکردم.منظور من هم این نبود این اسکریپت کار به من جواب نمیده.منظور من این بود قبل از این که بخرمش فوت و فن کار کردن رو باهاش یاد بگیرم تا فردا نه مشکلی واسه من و نه مشکلی واسه کاربر پیش بیاد.همونطور که میبینید تو این قسمتش گیر کردیم

نوشته اصلی توسط
IranianServer
سلام دوست من !
شما از بخش سرور ها سرور خود را ایجاد کرده اید ، User pass + acc key رو وارد کرده اید ؟؟؟
کنترل پنل شما چیست ؟
بله.توی بخش سرور مشخصات سرور رو وارد کردم.درست هم وارد شده.کنترل پنل whm میباشد.
به نظر شما دلیلش این نیست که سیستم روی سرور دیگست؟
ویرایش توسط Shc : November 23rd, 2009 در ساعت 12:49
-
-
November 23rd, 2009, 14:07
عضو انجمن
بله.توی بخش سرور مشخصات سرور رو وارد کردم.درست هم وارد شده.کنترل پنل whm میباشد.
به نظر شما دلیلش این نیست که سیستم روی سرور دیگست؟
بسیار خوب !
دلیلی نداره که چون تو یک جای دیگه باشه کار نکه !
خود من برای سرور ویندوز هم که ارائه می کردم استفاده می کردم و WHMCS هم در سرور لینوکس نصب بود.
شما مطمئن هستی acc key رو درست وارد کردی ؟
پیشنهاد می کنم یک acc key دیگر در whm ایجاد کن و وارد کن.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
November 23rd, 2009, 19:10

نوشته اصلی توسط
iranianserver
بسیار خوب !
دلیلی نداره که چون تو یک جای دیگه باشه کار نکه !
خود من برای سرور ویندوز هم که ارائه می کردم استفاده می کردم و whmcs هم در سرور لینوکس نصب بود.
شما مطمئن هستی acc key رو درست وارد کردی ؟
پیشنهاد می کنم یک acc key دیگر در whm ایجاد کن و وارد کن.
انجام دادم باز هم نشد.ممنون از اینکه پاسخ دادید.
-
-
November 23rd, 2009, 19:47

نوشته اصلی توسط
parazitjonoob
انجام دادم باز هم نشد.ممنون از اینکه پاسخ دادید.
فکر نکنم به این راحتی باشه !
حتما باید لیسانس درگاه بگیرید از یک جا ...
برای یک شرکت مهم نیست که 250 تومان هزینه لیسانس WHMCS نامحدود را بدهد .
همچنین با پرداخت 50,000 تومان ماژول پرداخت انلاین هم خودشان براتون نصب می کنند !
PersianWHMCS.com
-
تعداد تشکر ها از banned به دلیل پست مفید