-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از CmanDesign به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2010 18:10
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : برای مجازی سازی با VMware چه باید کرد !؟
اگه بتونی به دیتاسنتر بگی برات ویندوز 2008 بزنن میتونی با هایپر وی کار کنی
اگر نه میتونی وی ام ور سرور نسخه ویندوزشو نصب کنی
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
در ادامه راهنمایی آرش جان ...
Hyper-v - یک برنامه هست که توسط مایکروسافت تولید شده و فقط روی ویندوز سرور 2008 نسخه استاندارد یا دیتاسنتر کار میکنه
بنده شخصا کار نکردم ولی با توصیفاتی که شنیدم برنامه خوب و کاملی هست و از قدرت و پایداری بالایی برخوردار هست .
VMware Server - این برنامه هم تولید شرکت vmware هست که میشه گفت خدای مجازی سازی هست ، نسخه سرور این برنامه
در دو پلتفرم منتشر شده ، یکی برای ویندوز و یکی هم برای لینوکس ، که شما میتونید از نسخه ویندوزی این برنامه استفاده کنید .
قدرت بالا ، رایگان بودن ، امکانات خوب و کاربر پسند بودن از مزایای این برنامه هست .
VMware ESX و VMware ESXi - این دو سیستم عامل هم از تولیدات شرکت vmware هستند که ESXi نسخه رایگان هست ولی
برای استفاده از ESX باید هزینه پرداخت کنید . در مورد این دو هم میشه گفت فعلا بهترین مجازی ساز های دنیا هستند ولی برای
استفاده باید تخصص کافی داشته باشید . نکته قابل توجه این که این دو برنامه نیستند که شما بتونید روی سرور نصب کنید در واقع
خودشون سیستم عامل هستند پس یا باید دیتاسنتر نصب کنه یا باید KVM داشته باشید !
موفق باشید
ویرایش توسط TukaNet : May 23rd, 2010 در ساعت 23:36
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
هایپر وی رو نسخه وب وین 2008 نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Arashdn
هایپر وی رو نسخه وب وین 2008 نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هایپر وی که تخصص مهدی هست (روکا) ، یه بارم پرسیدی گفت اگه نصب بشه هم پرفرمنس خوبی نمیده !
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ممنون از دوستان ، حالا دارم VM Server 2 رو روی سرور دانلود میکنم ببینم چی میشه !
-
تعداد تشکر ها از CmanDesign به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
خب دوستان ، ممنون از همه .. من الان این VMWare Server رو نصب کردم و دم و دستگاه ، فقط دو تا سوال دارم !
یک - من برای VPS نوع نتورک رو Bridge تنظیم کردم ، برای اینکه آی پی و اینا ست کنم باید چیکار کنم ؟
دو - این فضایی که در اختیار این VMWare Server قرار میگیره . روتش کجاست ؟ مثلا بخوام فایلی رو توی هارد یکی از وی پی اس هام بریزم مثلا !
-
-
عضو انجمن
ببخشید یک سوال:
Vmware Server خودش چه قدر منابع از سرور به طور معمول مصرف می کنه؟
در کل توصیه میشه یا نه؟(در مقایسه با ESXi)
ممنون
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CmanDesign
خب دوستان ، ممنون از همه .. من الان این VMWare Server رو نصب کردم و دم و دستگاه ، فقط دو تا سوال دارم !
یک - من برای VPS نوع نتورک رو Bridge تنظیم کردم ، برای اینکه آی پی و اینا ست کنم باید چیکار کنم ؟
دو - این فضایی که در اختیار این VMWare Server قرار میگیره . روتش کجاست ؟ مثلا بخوام فایلی رو توی هارد یکی از وی پی اس هام بریزم مثلا !
1- ای پی و ... رو باید داخل وی پی اس ساخته شده وارد کنید.
2- هارد وی پی اس مستقل هست و از داخل وی پی اس در دسترس هست.
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Techno Pars
ببخشید یک سوال:
Vmware Server خودش چه قدر منابع از سرور به طور معمول مصرف می کنه؟
در کل توصیه میشه یا نه؟(در مقایسه با ESXi)
ممنون
در کل با توجه به امکانات ESXi و اینکه VMware Server امکانات محدود کردن رو نداره پیشنهاد میشه ار ESXi استفاده کنید.
با توجه به اینکه VMware Server روی لینوکس نصب میشه نمیشه میزان دقیق مصرف منابع رو براش محاسبه کرد.
-
-
May 25th, 2010, 10:39
-