-
February 19th, 2010, 12:19
تنظیم بک آپ گیری در whm
سلام میخواستم بک آپ گیری روزانه و هفتگی و ماهانه رو در whm تنظیم کنم در ضمن یه یوزر و پسوورد هم برای سرور بک آپ دارم اینها رو باید از کجا تنظیم کرد و وارد کرد تا در اون سروری که یوزر و پس میدم بک آپ گرفته میشه !
و همچنین سوال دومم این هست که مثلاً بک آپ رو امروز گرفت فردا وقتی دوباره میخواد بک آپ بگیره رو بک آپ دیروز Replase (جایگزینی ) میکنه یا اینکه نه جداگانه نگه میداره
ممنون میشم دقیق توضیح بدید .
-
-
February 19th, 2010 12:19
# ADS
-
February 19th, 2010, 12:39
عضو انجمن
پاسخ : تنظیم بک آپ گیری در whm
سلام میخواستم بک آپ گیری روزانه و هفتگی و ماهانه رو در whm تنظیم کنم در ضمن یه یوزر و پسوورد هم برای سرور بک آپ دارم اینها رو باید از کجا تنظیم کرد و وارد کرد تا در اون سروری که یوزر و پس میدم بک آپ گرفته میشه !
سلام
قبلاً زیاد بحث شده با یه سرچ می تونستید به جوابتون برسید از Configure Backup می تونید تنظیم کنید
و همچنین سوال دومم این هست که مثلاً بک آپ رو امروز گرفت فردا وقتی دوباره میخواد بک آپ بگیره رو بک آپ دیروز Replase (جایگزینی ) میکنه یا اینکه نه جداگانه نگه میداره
بله جایگزین میشه
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 12:01
لطفاً توضیح بیشتری در این خصوص بدید من که نتونستم کارمو حل کنم و اینکه چندین تاپیک رو دیدم که بی نتیجه بود .
-
-
December 22nd, 2010, 23:57
-
-
December 24th, 2010, 16:59
عضو انجمن
دوست عزیز اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید
برای FTP بک آپ به WHM برید و در بخش Backup روی Configure Backup کلیک کنید
در اینجا بک آپ رو Enable کنید و تنظیمات رو به دلخواه خودتون انجام بدید
در انتهای صفحه هم مشخصات سروری که قراره بک آپ ها روی اون فرستاده بشن وارد کنید و ذخیره کنید
سرور در روزهایی که شما انتخاب کردید به طور منظم از اکانتهای شما بک خواهد گرفت
-
تعداد تشکر ها ازCANOR به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 18:56
ببخشيد اما يك سوال داشتم ، فرق اين روش بك آپ گيري با Plugine cronconfig در چيست ؟
متشكر
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
يك سوال خيلي مهم ديگر ، مثلا ما تنظيمات بالا رو انجام داديم و بك آپ ها ، يا در سرور ديگر يا در همان سرور گرفته شدند ، يكي از اكانت ها خواست كه به بك آپ ديروزشون برگردونده بشه ، اين امكان به چه صورت هست .
ممنون مي شم پاسخ بديد .
-
-
July 20th, 2011, 18:11
سلام ببخشید یک سوال.بک اپ گیری که میگید به سرور دیگری فرستاده میشه یعنی باید دو تا سرور داشته باشیم؟یعنی یک سرور هم باید بخیریم تا بک اپ به ان ارسال بشه؟به همون سرور اصلی یا جایی دیگه فرستاده نمی شه ؟یا به ایمیل و...؟
-
-
July 20th, 2011, 18:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
سلام ببخشید یک سوال.بک اپ گیری که میگید به سرور دیگری فرستاده میشه یعنی باید دو تا سرور داشته باشیم؟یعنی یک سرور هم باید بخیریم تا بک اپ به ان ارسال بشه؟به همون سرور اصلی یا جایی دیگه فرستاده نمی شه ؟یا به ایمیل و...؟
بله دوست عزیز باید 2 سرور باشد تا خدای نکرده اطلاعات از بین نروند.
بهترین راه برای ذخیره بک اپ انتفال دیتا به سرور دیگری است.
تا انجای که بنده می دانم بک اپ از طریق پورتکل " ftp " file transfer portcol انجام می شود.
-