سلام
من شنیدم فیس بوک میخواد دامنه
www.facebook.ir
رو فقط 100یورو بخره
صاحب دامنه هم نمیفروشه از اون ورم nic.ir دیگه براش تمدید نمیکنه به نظر شما در حق صاحب دامنه نامردی نمیشه؟؟![]()
سلام
من شنیدم فیس بوک میخواد دامنه
www.facebook.ir
رو فقط 100یورو بخره
صاحب دامنه هم نمیفروشه از اون ورم nic.ir دیگه براش تمدید نمیکنه به نظر شما در حق صاحب دامنه نامردی نمیشه؟؟![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
کار اینا از نامردی هم گذشته
تقصیر ما ایرانیاست که به اینا رو می دیم![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
دست نیک نیست که
طبق قوانین بین المللی باید دامین facebook.ir رو بدن به facebook.com
هیچ قانون بین المللی این حرف رو نمیزنه !!
و اگر حرف از قانون باشه nic.ir حق چنین کاری رو نداره !!
حالا Facebook.com سایت معروفی هست دلیل نمیشه nic.ir به مشتری خودش خیانت کنه !!!
از نظر من Facebook.com به جا اینکه بخواد شکایت کنه یا .... برا اسم و رسم خودش باید ارزش قائل شه و گدا بازی در نیاره !!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
یه کم مطالعه داشته باشین بد نیستا
http://www.parhamb.net/2009/07/facebookir.html
و ...
http://www.iana.org/domains/root/db/ir.htmlکشور ایران نیز به عنوان یکی از اعضای ICANN برای دامنه های .ir مشخص گردیده است و در همین راستا و بر طبق معاهدات بین المللی ملزم به رعایت قوانین ثبت دامنه می باشد .
پ.ن: از Google.com حتماً استفاده کنید ...
یک موصوع دیگه که بهش اشاره کنم در مورد مطلب که مینویسید کمی تحقیق کنید که تیتر نزنید سازمان ملل برای باز پس گیری دامنه facebook.ir مداخله کرده !
دخالت سازمان ملل برای ثبت Facebook.ir برای Facebook.com
به آقای کریمیان هم پیشنهاد میشه تا مشکلات این دامنه بیش از این گریبان گیر نشده دامنه را به مالک اصلی دامنه شرکت Facebook بازگرداند چون هیچ قانونی نمیتواند از ایشان با توجه به عدم ثبت اسم فوق توسط ایشان حمایت نماید .
چه شیر تو شیری شدهببینم حالا مثلا کسی دامنه orojlo.com رو ثبت کنه من میتونم شکایت کنم پسش بگیرم
![]()
مصطفی چمران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)