سلام، من یه سرور از آلمان دارم که روش vmware نصبه،مشکل اینه که وقتی به یه سرور مجازی بیشتر از 4 هسته سی پی اختصاص میدم (8 هسته ای هستش) سرور مجازی روشن نمیشه و ارور میده :
Feature vsmp not licensed, requires 8 have 4
سلام، من یه سرور از آلمان دارم که روش vmware نصبه،مشکل اینه که وقتی به یه سرور مجازی بیشتر از 4 هسته سی پی اختصاص میدم (8 هسته ای هستش) سرور مجازی روشن نمیشه و ارور میده :
Feature vsmp not licensed, requires 8 have 4
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
لیسانس فعلی تا 4 هسته ساپورت میکنه. باید لیسانس 8 هسته ای رو تهیه کنید بعد اقدام به ساخت کنید
از سایت رسمیش اگر دانلود و نصب کنید هنگام ارائه لینک لایسنس هم به شما میده
در صورتی هم که الان نصب دارید با کمی جستجو قادر می توانید لایسنس بیابید
و روی آن ست کنید
یه نگاه هم به اینجا بندازید
VMware Communities: VMware Server Serial Number
vmware +serial - Google Search
اینم سریال : Hv69k-dy28j-h8061-932zk-0ak68
مرسی از دوستان، الان روی سرور من vmware نصبه چطوری با این سریال ورژن vmwar و عوض کنم؟
Configration ====> Licensed features
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلاممرسی از لطفتون،یه سوال داشتم،من اگر لایسنس . تغییر بدم مشکلی برای vps هایی که ساختم به وجود نمیاد؟
خیر مشکلی ایجاد نمیشه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)