-
March 23rd, 2013, 14:54
سی پنل یا دایرکت ادمین؟
سلام به تمامی دوستان.قصد دارم نمایندگی مسترریسلر نامحدود با قیمت بیست هزار تومان در ماه ارائه بدم.میخواستم بدونم شما ها سی پنل رو بیشتر میپسندید تا سی پنل بگیرم یا دایرکت ادمینو میپسندید.خودم اولین نفری هستم که شرکت میکنم چون خودم به شخصه دایرکت رو بیشتر میپسندم.خواهشا پست نزنین.درضمن از لحاظ فروش بیشتر سعی کنین بگین:دی
موفق باشید
-
-
March 23rd, 2013 14:54
# ADS
-
March 23rd, 2013, 14:59
عضو دائم
پاسخ : سی پنل یا دایرکت ادمین؟
بدون شک بهتون میگم دایرکت ادمین !
- عدم تحریم .
- هزینه لایسنس ارزان ( لایف تایم : 150 ت . ماهیانه : 13 ت )
- امنیت . سرعت و پایداری بالا .
در کل برا ما ایرانی ها همه طوره بهتر سی پنل هست .
-
-
March 23rd, 2013, 15:00
عضو انجمن
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل
-
-
March 23rd, 2013, 15:07
ولی دایرکت خیلی بهتره.خیلی بده که ایرانیا عقلشون توی چشمشونه!
-
-
March 23rd, 2013, 15:28
-
-
March 23rd, 2013, 15:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل
برای یوزر ایرانی بدون شک دایرکت ادمین و ربطی به چشم نداره و کاملا عقلانیه
-
تعداد تشکر ها از bamba به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2013, 15:55

نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
4 نفر!!!همین!
1000 نفرم بپرسی میگن سی پنل!! چون ایرانی جماعت سرش درد میکنه برای تحریم و... خدایی یک محصول داشتیم قیمتش بود 2000 تومان. کسی نمیخرید.قیمتش رو کردم 12000 تومان فقط جهت خنده چون مشتری نداشت. باورتون نمیشه 8 تا مشتری روز اول آمد!
دقیقا مثل ماجرای ویندوز و لینوکس و ماک هست. لینوکس و اپل ماک رو تو ایران همچین شناخته شده نیست و هر جا میری ویندوز استفاده میکنند. اما دریغ از اینکه لینوکس و ماک برای خودشون خدایی هستند..
دایرکت ادمین واقعا عالی هست.هم ساده هم پرسرعت و هم کاربردی..اما مشتری ها همچنان دنبال سی پنل!
-
تعداد تشکر ها از stars به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2013, 16:07
عضو انجمن
خیلی جالبه
یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه
دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .
هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!
-
تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2013, 16:10

نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه
دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .
هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!
ایول.حال کردم.زدی توی پوزش...!!!
-
-
March 23rd, 2013, 16:11

نوشته اصلی توسط
compiler
خیلی جالبه
نظر سنجی داره به سمت دایرکت ادمین پیش میره ها!!!!دایرکت 6 نفر سی 2 نفر!
-