اين امكان وجود داره كه كاربر يك محصول خاص رو انتخاب كنه كه يك فيلد داره
يعني فرضا من يك محصول رو انتخاب ميكنم و فيلد مخصوص به اون محصول رو پر ميكنم بعد كه ميرم به تكميل سفارش و پرداخت پول ديگه نيازي به عضويت نباشه و مستقيم پرداخت كنم؟
اين امكان وجود داره كه كاربر يك محصول خاص رو انتخاب كنه كه يك فيلد داره
يعني فرضا من يك محصول رو انتخاب ميكنم و فيلد مخصوص به اون محصول رو پر ميكنم بعد كه ميرم به تكميل سفارش و پرداخت پول ديگه نيازي به عضويت نباشه و مستقيم پرداخت كنم؟
بله میشود در کد ها دست برد![]()
من نگاه کردم و عرض کردم میشه کد هاشو دست برد<![]()
بله . امکانش هست . من چند جا دیدم. گمان کنم Zarinpal یکیش بود
برادر اینجا هم به همین طریق هست ! بدون اینکه عضو بشی مستقیما به صفحه پرداخت میری ! اگر بانک پارسیان داشته باشی میشه. روی لینک طرف کلیک می کنه . بهصفحه پرداخت میره. یک موضوع انتخاب می کنه و فقط کمی کد هارو باید دست کاری کرد که مبلغ رو توی باکس بزنه ! و تمام
چه جواب های مرتبطی
ببین عزیز اینکاری که شما می خوای بکنی برای این سیستم مناسب نیست. عملی هست اونم با این حالتا:
1- سیستم اوپن سورس همین Whmcs داشته باشی
2- بدی برنامه نویس امکان عضویت از سیتسم حذف کنه (باید برنامه نویس آشنا به این برنامه باشه وگرنه فاتحش خونده میشه)
3- این کار اصلا عاقلانه نیست هم بخاطر هزینش هم اینکه اپگرید هم نمیتونی دیگه بکنی.
نمیدونم برای چه کاری می خواین ولی این سیتم برای این کار اصلا مناسب نیست از برنامه های فروشگاه ساز استفاده کنید که رایگان هست و کد باز
اگرم نمی خواین اصلا هزینه کنید برنامه ای پیدا کنید قابلیت خرید مهمان داشته باشه
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
نیاز به سیستم دیکد شده نیست، میشه انجام داد... خواستید با بنده تماس بگیرید...
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
بله ۱۰۰% میشه لطفا در یاهو پیام بدید من در خدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)