سلام
دامنه ثبت کردم صاحب قبلیش سایتی زده بوده فیل شده.
چگونه از فیلینگ در بیاروش؟
سلام
دامنه ثبت کردم صاحب قبلیش سایتی زده بوده فیل شده.
چگونه از فیلینگ در بیاروش؟
زندگی زیباست
سلام
یک راه اینه که به سازمان *****ینگ ایمیل به زنید یا از طریق سایت ساماندهی اقدام کنید
یک راه دیگه هم هست که اینجا نمی گم ممکنه نقض قوانین بشه
تمایل داشتین از طریق یاهو با بنده در ارتباط باشین
آیدی یاهو : ra3ou1
یه راه بیشتر نداره تو پایگاه ساماندهی عضو شو و سایتت رو ثبت کن بعد هم به ساپورت اونها بگو عضو شدم و دومین ثبت کردم تو پایگاه بعد ردیف میکنن.
یکی از مراحلی که بعد از ثبت سایت توی سایت ستاد ساماندهی باید بگذرونید اینه که به اداره ارشاد کل شهرتون برید و فرم مربوطه رو هم پر کنید و ارسال فرم .و ... .. بعد از گذروندن این مرحله هست که میتونید از طریق ایمیل معرفی شده با اونها مکاتبه داشته باشید در جهت رفع *****!! (ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که توی این جریان هیچ مشکلی براتون پیش نخواهد اومد)
من به دامنه دارم قبل از عید فیلــتر شد دیگه حسش نبود گرفتیم کل هاست رو دیلت کردیم.
هفته پیش ایمیل زدم به سامانه فیلــترینگ گفتم اینطوریه.
اینو گفتن :
درود و احترام
جهت پیگیری با شماره 64-63-62-88846960-021 داخلی 168 تماس حاصل نمایید.
با سپاس | واحد پیگیری رفع فیلــتر![]()
اول تماس بگیرید با *****ینگ با شماره هایی که دوست خوبمون دادند. بعد همونجا سایت رو نگاه میندازند ! مشکلاتشو بهتون میگند و باید رفع کنید. بعد از اون توی ساماندهی ثبت نام کنیم. به Filter@dci.ir ایمیل بدید و منتظر رفع ***** باشید ...
بالا هم گفتم یکی از راه ها ساماندهی هست
یک روش دیگه هم هست خواستین یاهو ادد کنید صحبت کنیم
با چیز میز دامنه رو هاست کنید . بعد یه سابدامین یزنید و بوسیله htaccess دامنه رو ریدایرکت کنید رو سابدامین![]()
دوست عزیز مشکل من هم بود
ببینید برید تو ساماندهی ثبت کنید اطلاعات شخصی بدید و در پایگاه ساماندهی ثبت کرده بعد فعال کنید.
بعد که ثبت شد زنگ به زنید به پشتیبانی ساماندهی خودشون پیگیری کرده و رفع ***** میکنن البته باید یه یک هفته ای پیگیر باشی با تلفن.
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)