سلام دوستان
من یه سرور مجازی با حداقل یک گیگ رم و 20 گیگ حجم دیسک و پهنای باند نامحدود که بتونه چهار سایت پربازدید روش راه انداخت
قیمت هم حداکثر 10 تومن
سرور هم واز باشه از لحاظ کپی رایت نه دانلود چون هیچ یک از سایت های من دانلود نیستند
سلام دوستان
من یه سرور مجازی با حداقل یک گیگ رم و 20 گیگ حجم دیسک و پهنای باند نامحدود که بتونه چهار سایت پربازدید روش راه انداخت
قیمت هم حداکثر 10 تومن
سرور هم واز باشه از لحاظ کپی رایت نه دانلود چون هیچ یک از سایت های من دانلود نیستند
ویرایش توسط gasem_h : June 30th, 2011 در ساعت 10:32
آقا گاسم !
فکر نمی کنی زیادی داری خرج می کنی ؟
سلاممن یه سرور مجازی با حداقل یک گیگ رم و 20 گیگ حجم دیسک و پهنای باند نامحدود که بتونه چهار سایت پربازدید روش راه انداخت
قیمت هم حداکثر 10 تومن
فکر نکنم چنین چیزی گیرتون بیاد با این قیمت
از تصمیم به هزینه بیشتر داشتید در خدمتتون هستیم :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/27401/
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
داداش faranetwork ازاین هم ارزون میده
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
فقط پشتیبانیش ضعیفه
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
اقا رضی نه من که نمی خوام اپلود سنتر راه بندازم فقط سه سایت میندازم روش همین اگه بری قیمت های فرا نت ورک رو ببینی شوکه میشی عزیز با یکم هم چونه قیمتو کمش هم کنی
آقا شما چه توقعاتی داری از ما و همکاران :دی
1 گیگ رم برای خود ما گرونتر از 10 هزار تومان در میاد
موفق باشید .
دوستان داراحت نشید از درخواست ایشون...
فصل تابستون هم فروشنده های فصلی میان و هم خریداران فصلی ...
وقتی خرید ...یه شب خوابید ...صبح پاشد...دید هیچی نیست ...اون موقع می فهمه تازه چی خریده !![]()
تقصیر خودمونه
از بس قیمتهای پایین دادیم که حال همدیگه رو بگیریم همین میشه.
قیمت یک گیگ رم برای خود من سه برابر این درمیاد.
باید منتظر باشیم کسی بیاد سرور اختصاصی بخواد با 64 گیگ رم ماهی سه هزار تومن.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
به جان خودم سرکاریه
بازم رحم کردن سیپنل + کانفینگ + دامنه رایگان نخواستن
رم 1 گیگ جناب گرونه
پستیبانی 24 ساعته تقریبا
در خدمتیم
آتیل نیک | سرور مجازی کانادا |سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی سوئیس | سرور مجازی آلمان | هاست میزبانی | هاست نامحدود | ثبت دامنه | نمایندگی | مست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)