سلام، من میخاستم با استفاده از wamp یا easyphp یه وب سرور PHP و Apache روي سرورم راه بندازم به طوری که وقتي ip سرور رو بزنم همون صفحه 127.0.0.1 یا لوکال هاست بالا بیات ..
سلام، من میخاستم با استفاده از wamp یا easyphp یه وب سرور PHP و Apache روي سرورم راه بندازم به طوری که وقتي ip سرور رو بزنم همون صفحه 127.0.0.1 یا لوکال هاست بالا بیات ..
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
مشکل اینجـاست که نشد ! داخل خود سرور وقتي 127.0.0.1 رو میزنم صفحه wamp میات اما وقتی IP Valid رو میزنم هیچی بالا نمیات و این رو نشون میده :
کد HTML:Forbidden You don't have permission to access / on this server
خوب اولاً که سرور مجازین حتماً ویندوزه. دوماً با برنامه WAMP بهت میگم که خودم قبلاً اینکارو کردم و شده. برنامه WAMP را نصب میکنی.(بقول یه بنده خدایی بگو خوب) اجرا میکنی. بعد روی اون نیم دایره سفید کیلک میکنی. پایین ترین گزینه یعنی put online رو میزنی.(بگو خوب) حالا میری توی تنظیمات فایروال ویندوز پورت 80 رو اضافه میکنی. بعدش میری از یه جای دیگه غیر از سرور بجای اینکه بزنی لوکال هاست یا 127.0.0.1 آی پی معتبر سرور رو میزنی.. مبارک باشه. وب پیج ات بالا اومد.(خدا خیرم بده)
آقاي حمید رضا جان مرسی درست شد، یه سوال دیگـه براي EasyPHP فرقي میکنه راه اندازيش ؟؟
easyphp نمیدونم چطوریه. تا حالا ندیدم اش.
حالا یه بحث دیگه. روی XAMPP هم میتونی فکر کنی. و یا تک تک برنامه ها را جداگانه نصب و تنظیم کنی. یعنی ابتدا آپاچی را نصب کنی و بعد PHP و MySQL.(جدا جدا، البته یکم سخته)
راستی یادت باشه اینا معمولاً پسوردهاشون برای بانک اطلاعاتی خالی هست. و به PHPMyAdmin میشه دسترسی داشت که خطرناکه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)