سلام
من می خواستم بدونم به نظر شما من اگه هزینه کنم و خط اس ام اس بگیرم و بخوام مشتری ارسال اس ام اس بگیرم با نرخ هر اس ام اس 10 تومن مشتری خوب داره یا نه؟
اس ام اس ها رو خودم می فرستم.
ارسال با موبایل هم نیست خط مخابراته
سلام
من می خواستم بدونم به نظر شما من اگه هزینه کنم و خط اس ام اس بگیرم و بخوام مشتری ارسال اس ام اس بگیرم با نرخ هر اس ام اس 10 تومن مشتری خوب داره یا نه؟
اس ام اس ها رو خودم می فرستم.
ارسال با موبایل هم نیست خط مخابراته
یه سری به این 2تا سایت بزن من خودم دارم باهاشون کار میکنم
پنل تخصصي ارسال پيام كوتاه
پنل ارسال پيام كوتاه
سوال من رو هم اگه ج بدید خوشحال می شم!
ملا خود شما حاضرید با نرخ هر پیامک 10 تومان به من سفارش بدید؟
برای بعضی کارها ارسال sms ولی خیلی زیاد شدن کسایی که این کار رو می کنند ، باید بتونید خوب بازاریابی کنید .
موفق باشید
یه چند جایی قیمت دیدم روی 17 18 تومن بود !
جواب هم بستگی به سرویس شما داره...
به عنوان نمونه میگم. من حاظر هستم بیشتر هزینه کنم آما دلیوری بالا باشه !
باید بازاریابی خوبی داشته باشی . اگر بازاریابی خوبی داشتی میتونی تا 17 18 تومان هم بفروشی
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
شرمنده من کاری با بحث ندارم ولی یک نکته را بگم
دلیوری هیچ ربطی به سایت ارسال کننده ی پیام کوتاه نداره
سایت ارسال کننده ی پیام کوتاه موظف هست پیامک های مشتریان را به اپراتور اینترنتی ( مگفا + رهیاب + آتیه داده پرداز ) تحویل دهد و هیچ کار دیگه ای با پیامک ارسال شده نداره
این نکته را چون خود من سایت ارسال پیامک دارم گفتم بگم
اگر به دنبال دلیوری هستید باید از خطوط ۲۰۰۰ استفاده کنید جون خطوط ۲۰۰۰ فقط هزینه ی پیامک های دلیور شده را میگیره و هزینه ی پیامک های دلیور نشده را پس میده
به همین دلیل من خودم با هر ۳ اپراتور اینترنتی کار میکنم.
یعنی یک موقع مشتری مثل شما فقط برای پیامک هایدلیور شدش میخواد پول بده پس باید از ابتدا با خطوط ۲۰۰۰ ارسال کنیم براش و یک موقع مشتری براش فرقی نداره و...
ولی ارسال با خطوط ۲۰۰۰ کمی گرانتر هست
من خودم با خطوط ۲۰۰۰ هر پیامک فارسی را برای ارسال گروهی ۱۰۵ ریال میدم
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
یک سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی عذر میخوام.
این شماره های پیامک اینترنتی ماله مخابرات هست؟! اگه اینطوره خود مخابرات اینها رو میفروشه؟ یعنی مستقیماً از خود مخابرات خرید؟ یا مثلاً فروش انحصاری اونرو واگذار کرده به یکی از شرکتها.
ممکنه در این زمینه توضیح بدید.
ممنون از لطفتون.
در اصل اپراتور اینترنتی ( مگفا + رهیاب + آتیه داده پرداز ) خط ها را میفروشند
ولی این اپراتور ها بیشتر با مشتریان بزرگ سروکله دارند و مشتریان کوچک باید از شرکت هایی که نمایندگی این اپراتورها را گرفتند خرید انجام بدند
مثلا مااز هر ۳ شرکت نمایندگی گرفتیم پس میتونیم خطوطی که اجازه ی فروششون را داریم به مشتریانمون بفروشیم و هزینه ی خطوط را برای اپراتور مربوطه باید واریز کنیم
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)