سلام بر دوستان جدیدم
من تا حالا با دایرکت ادمین کار نکردم!
می خواستم اطلاعاتی در مورد دایرکت ادمین بدست کسب کنم
از لحاظ سادگی کار و قدرت و سرعت و امنیت..........
لطفا اگر مطلبی در این زمینه دارین کوتاه توضیح بدین؟!
دایرکت ادمین بهتره یا سی پنل؟؟!!![]()
سلام بر دوستان جدیدم
من تا حالا با دایرکت ادمین کار نکردم!
می خواستم اطلاعاتی در مورد دایرکت ادمین بدست کسب کنم
از لحاظ سادگی کار و قدرت و سرعت و امنیت..........
لطفا اگر مطلبی در این زمینه دارین کوتاه توضیح بدین؟!
دایرکت ادمین بهتره یا سی پنل؟؟!!![]()
هر دوتاشون نسخه دمو دارند . می تونید خودتون تست کنید و تفاوشتون رو از نزدیک لمس کنید و خودتون قضاوت کنید .
ولی کلا سی پنل رو با دایرکت ادمین یکی نکن . سی پنل بسیار بهتر است .
سلام
پیشنهاد من اینه اگر برای استفاده شخصی میخواید استفاده کنید از دایرکت ادمین استفاده کنید ولی اگر برای هاستینگ میخواید حتماً از سی پنل استفاده کنید چون مشتری ها اکثراً از سی پنل خوششون میاد و کار کردن باهاش خیلی راحتتره.
نسخه های دمو هر 2 کنترل پنل :
DirectAdmin Web Control Panel Demo
Demo - cPanel Inc.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
سی پنل واسط گرافیکی کاربری (gui) قویتری داره اما این به معنای داشتن امکانات بیشتر نیست!
دایرکت ادمین سبکتره سیستم ضد کرش داره!
امنیت دایرکت ادمین از سی پنل بالاتره!
مدیریت سرورهای سی پنل به خاطر رابط گرافیکی بهتر ساده تر هست تا دایرکت ادمین (دایرکت ادمین هم یه سری راه کار برای مدیریت سرور و کانفیک سرویس ها اما باید با ssh کار کنید)
دایرکت ادمین یه شرکت کانادایی هست و مشکل تحریم نیست. سی پنل آمریکایی و مشکل تحریم وجود داره!
هزینه لایسنس دایرکت ادمین بسیار پایین تره تا سی پنل!
در کل اینکه سی پنل تجاریتره تا دایرکت ادمین
به نظر من امکانات سی پنل با دایرکت ادمین برای کاربر اینقدر فرقی نداره و اینو اصلا قبول ندارم که دایرکت ادمین ضعیفتر از سی پنل هست! برای داشتن سرور دایرکت ادمین ، مدیر سرور باید دانش فنی بیشتری در زمینه لینوکس و کار کردن و کامند داشته باشه!
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
به نظر من در ایران چون مشکل تحریم وجود داره استفاده از سی پنل زیاد منطقی نیست چون هر لحظه این امکان وجود داره که آدم مریض پیدا بشه و لایسنس رو ریپورت کنه! اگه لایسنس بسته بشه آبروی شما میره و مشتری ها اینو به عنوان یه حرفه ای از شما نمی پذیرن که خطر بشته شدن پنل رو در نظر نگرین!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
من واسه سایت شخصی می خوام(فروشگاه )پس مشکلی نیست؟!
2. من می خوام فروشگاهم از این محصولات آماده شرکت های دیگر باشه اگه فروشگاه سازی که میشناسی لطفا معرفی کن؟!
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
دوست عزیز اگه میشه تریال45 روزه سی پنل رو یه توضیح بدی؟؟!!
دایرکت ادمین از همه لحاظ از سی پنل بهتر هست ولی در صورتی که با تمامی دستورات ssh آشنایی داشته باشید
سی پنل این امکان رو داره که بتونین قبل از اینکه ازش خرید کنید لایسنس تریال (مجانی) بگیرید
لایسنس تریال سرور اختصاصی 45 روزه و لایسنس سرور مجازی 15 روزست البته منوط به اینکه قبلا روی آیپی و یا رنج آیپیتون لایسنس های تریال زیاد نگرفته باشن! برای گرفتنش هم برین تو سایت سی پنل یه اکانت بسازین (البته با مشخصات غیر ایرانی) و بعد اقدام به خرید لایسنس free یا همان تریال نمایید
https://www4.cpanel.net/store/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)