اين سايت هاي اسپم جستجو براي كيه؟
مثل پبام سرا و...؟ ممنون
اين سايت هاي اسپم جستجو براي كيه؟
مثل پبام سرا و...؟ ممنون
يعني كسي نمي دونه؟
اینا خودشونم نمیدونن مال کی هستند چه برسه صاحباشون.. صاحباشون این دامینها رو ول کردند تو اینترنت بچرخند و رتبه بگیرند و یک نونی ازش در بیارند.. دقیقا مثل گ ا و بدون صاحب که هر جایی میره مفت میچره برمیگرده خونش!
اینجاس که میگن راه در جهان یکیست و آن راه راستیس
منظورتون چیه برای کیه ؟
اسکریپتش؟
سایت های تبلیغات هستند که برای گرفتن رنک و بازدید بیشتر هر چیزی رو داخل خودشون میکشن.اینطوری بازدید بیشتری میگیرن و میتونن تبلیغات بهتری بکنن.و پول بیشتری کسب کنن.به قول دوست عزیزمون راه یکیست و آن راستیست!
coming soon...
اینا یه نون قلمبه از این کارشون درمیارن . یه روبات ساختن که توی اینترنت هم هست . کلمات کلیدی رو داره تو فایلی تکستش . هرچی تایپ کنی انگاری تو این سایتم هست . ول کن اینارو . اسمش دیگه بد دررفته .الان بگن یه چیز فقط تو پیام سراست و 100% من نمیرم .
سلام
بنده به اسپم کلی که مثلا کاربر از آفتابه تا پنیر و دیش و نون بربری جستجو کنه کاربر بیاد تو سایت متنفرم اما سایت بورس کالا رو من چند سال پیش راه اندازی کردم که علاقه داشتم یک سایت تبلیغاتی شخصی داشته باشم. رتبه خوبی هم داره هرچند به علت مشکل در سرور قدیم چند هفته پیش سقوط کرد اما در حال سعود هست
هدف من اسپم همه چیز نیست اسپم هوشمندانه فقط در مورد آگهی هایی هست که ثبت شده
ضمنا ما سایت رو مثل بقیه ول نکردیم
قسمت های ارز نرخ های فارکس و موبایل راه اندازی کردیم
فروم های فارکس و تحلیل کالا رو هم برنامه ریزی کردیم و نصب کردیم اما تمام نشده. من هم متنفرم از اینکه دید مردم نسبت به این سایت ها بدتر بشه
مطمئن باشی همه این سایت های اسپم بزودی شناسایی میشه این مطلب از سمت گوگل ارائه شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)