-
عضو انجمن
ویرایش
با سلام
دوستان عزیز لطفا نظرات و تجربیات خود را در مورد سرورهای انگلیس 100tb که همان uk2 هست را بفرمائید از قبیل :
کیفیت پورت اختصاصی که عنوان شده
پشتیبانی
نحوه برخورد با تخلف ها که ایا اطلا رسانی می کنند تا مستقیم اقدام می کنند
و سایر مواردی که مد نظر شما هست و تجربه کردید
ممنون
ویرایش توسط pishtazweb : June 8th, 2011 در ساعت 16:06
-
-
June 8th, 2011 12:23
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : تجربیات شما از سرورهای انگلیس 100tb و uk2
-
-
عضو انجمن
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
-
-
عضو انجمن
با عرض پوزش از دوستان
تاپیک اطلاح شد
لطفا نظرات و تجربیات خود را بفرمایید
پشاپیش از همکاری شما دوستان سپاسگذارم
ویرایش توسط pishtazweb : June 8th, 2011 در ساعت 16:14
-
-
عضو انجمن
تجربه که خیر
اما 2 روز پیش به بخش فروش ایمیل زدم در مورد لیست قیمت برای colocation که خبری نشده تا هنوز!(به هر دو سایت ایمیل زدم)
تا اینکه امروز رفتم توی چت آنلاین Uk2.net گفتم یه لیست قیمت بدید، گفت برای ایمیل شخصی من سوالت رو بفرست تا برات ایمیل کنم.
برای اونم فوروارد کردم همون ایمیل رو (حوالی ظهر بود) ولی باز هم جوابی نگرفتم 
حالا نمیدونم جریان چیه !
من توی whtcom چند تا تاپیک در موردشون خوندم، بد نگفته بودن و اکثرا راضی بودن از کیفیت و پشتیبانی (البته 100tb فقط colo میکنه سرور رو و یا نماینده فروش هست و زیاد کاره ای نیست)
اگه کسی چیزی میدونه یا کار کرده باهاشون، به ما هم بگه
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RezaFH
تجربه که خیر
اما 2 روز پیش به بخش فروش ایمیل زدم در مورد لیست قیمت برای colocation که خبری نشده تا هنوز!(به هر دو سایت ایمیل زدم)
تا اینکه امروز رفتم توی چت آنلاین Uk2.net گفتم یه لیست قیمت بدید، گفت برای ایمیل شخصی من سوالت رو بفرست تا برات ایمیل کنم.

حالا نمیدونم جریان چیه !
من توی whtcom چند تا تاپیک در موردشون خوندم، بد نگفته بودن و اکثرا راضی بودن از کیفیت و پشتیبانی (البته 100tb فقط colo میکنه سرور رو و یا نماینده فروش هست و زیاد کاره ای نیست)
ضمن تشکر از شما
در این مورد هم اگر جوابی دریافت کردید در همین تاپیک اعلام کنید
-
-
کیفیت 100tb سرویس آمریکاش که عالیه! البته آقا رضا راست میگن 100tb کاره ای نیست ولی با جای بدی کار نمیکنه!قیمت فدای کیفیت نمیکنه!سرویس انگلیسشم تست نکردم!
Uk2 هم خوبه! سرور اگر selfmanage خریداری کنید واسه مسایل سخت افزاری پاسخگو هستند و علاوه بر اون برای مشکلات نرم افزاری بهتون KVM میدن!خودتون باید مشکلات خودتونو برطرف کنید!اگر هم سرویس فول منیج بگیرید به تیکت هاتون ظرف 45 دقیقه جواب میدن!کیفیتشونم خوبه! خودم تست نکردم برای یکی از دوستان ازشون خرید کردم و ایشون نزدیک 3-4 ماهه داره مدام تمدید میکنه!و ازشون راضیه!
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RezaFH
تجربه که خیر

حالا نمیدونم جریان چیه !
منم شش ماه پیش چند بار میل زدم ، هنوز خبری نشده ! :دی
-
-
100tb خیلی گیر می ده یه بار قبلا ازش سرور داشتم پورت سرور هاش خوب بود یه بار خودم رفتم خرید کنم بعد از پرداخت از من پاس پورت خواستند که نباید متعلق به ایرانی باشه حتی ایرانی های مقیم خارج روی ایرانی بودن به شدت حساسند حواستون را در این مورد جمع کنید
-
-
June 8th, 2011, 18:33
عضو انجمن
لازم به ذکر هست که سرورهای آمریکا ی 100tb.com از دیتاسنتر SoftLayer هست و سرورهای انگلیس هم از uk2.net 
پس اگر از سرورهای آمریکا داشته باشید و به شما گیر بدهند، طبیعی هست ...
-