سلام
خدمت دوستان میخوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم کشور بخرم؟ مشتری داره امریکا - هلند - انگلیس - المان سویس
کاندا نباشه اروپا باشه کشوری باشه که کسی از اون کشور سرور نداشته باشه من اولین نفر باشم که میگیرم !
سلام
خدمت دوستان میخوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم کشور بخرم؟ مشتری داره امریکا - هلند - انگلیس - المان سویس
کاندا نباشه اروپا باشه کشوری باشه که کسی از اون کشور سرور نداشته باشه من اولین نفر باشم که میگیرم !
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سلام داداش هرکی میگه این خوبه اون خوبه رو ولش کن همه یکی هستن من تمام اینا رو چک کردم همه یکی هستن ولی کانادا و آمریکا هی بدک نیست ببین یه سری از شرکتها مثل پارس دیتا و ایران هاست بخاطر اسمشون یه پول مفتی می گیرن که بعد ها تو این زمینه وارد شی از کارت پشیمون میشی من خودم کلی سر این هاست هایی که تو این چندسال گذشته خردیم ضرر کردم الان هم یه ریسلر نامحدود
رفتم ماهی 20 تومن میزون میزون کل کارام رو راه میندازی کلی هم کاربر دارم که دارن بدون هیچ مشکلی کار میکنن نصیحت من به تو دوست گرامی اینه که بیگدار به آب نزنی سایتها و شرکتها زیادن تحقیق کن بعدا بخر.
123buy.biz||بصورت آنلاین VPN مرکز فروش
چک ... !
من که تازه نمیخوام شروع کنم 5 ساله دارم کار میکنم میخوام سروری بگیرم برای مجازی سازی کشور میخوام تک باشه ! مثلا من بیام از استرالیا بگیرم که کسی از اینجا سرور نداره من بیام نفر اول باشم :ِ
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
ببنیم مطمئن باش یک مدت بعدش خز مشه ! :دی
مثلا singlehop و equinix رو ما شروع کردیم چون کیفیت خوب بود همه ریختن و اومدن ...
الان لوگزامبورگ ، روسیه ، چک و لیتوانی گزینه های خوبی هستند
Rapidswitch
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دروود
از این مرکز داده کمتر کسی رو دیدم سرویس بده...و بیشترین درخواست برای سرور مجازی و آی پی از این مرکز داده می باشد!!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)