-
درخواست colo در ایران
با سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز... اول از همه اگه جای تاپیک اشتباه هست لطفا انتقال بدین چون بنده جایی پیدا نکردن واسش غیز از اینجا..ببخشید اگه جای تاپیک اشتباه هست....
میخواستم از دوستان بپرسم که اگه بخوام خودم یک سرور ببندم و بفرستم دیتاسنتر در ایران چه طور هست ؟؟؟ سرور واسه هاستینگ میخوام هزینه ها چطوری هست ؟ ؟؟؟ پورت ها ؟؟ کدام دیتاسنتر بهتر هست ؟؟؟؟؟ و آیا اصلا در ایران خوب هست واسه هاستینگ ارزش داره ؟؟؟
-
-
July 2nd, 2011 19:29
# ADS
-
پاسخ : درخواست colo در ایران

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز... اول از همه اگه جای تاپیک اشتباه هست لطفا انتقال بدین چون بنده جایی پیدا نکردن واسش غیز از اینجا..ببخشید اگه جای تاپیک اشتباه هست....
میخواستم از دوستان بپرسم که اگه بخوام خودم یک سرور ببندم و بفرستم دیتاسنتر در ایران چه طور هست ؟؟؟ سرور واسه هاستینگ میخوام هزینه ها چطوری هست ؟ ؟؟؟ پورت ها ؟؟ کدام دیتاسنتر بهتر هست ؟؟؟؟؟ و آیا اصلا در ایران خوب هست واسه هاستینگ ارزش داره ؟؟؟
همه سوال ها رو سرچ میکردی جدا جدا جوابتون رو پیدا میکردید!
دیتاسنتر ParsOnline and Afranet در ایران خوب هستند !
سرور رو با توجه به نیاز خودت و بودجهت باید ببندی!
هزینه کولو هم با خود دیتاسنتر میتونید مکاتبه کنید !
ولی هاستینگ در ایران با این آپ تایم زیاد چیز جالبی نیست! به جای اینکه پولتو اینجا بخوابونی،سرورتو در خارج کشور کولو کنی به صرفه تره!
-
-
پاسخ : درخواست colo در ایران

نوشته اصلی توسط
itjavani
همه سوال ها رو سرچ میکردی جدا جدا جوابتون رو پیدا میکردید!
دیتاسنتر ParsOnline and Afranet در ایران خوب هستند !
سرور رو با توجه به نیاز خودت و بودجهت باید ببندی!
هزینه کولو هم با خود دیتاسنتر میتونید مکاتبه کنید !
ولی هاستینگ در ایران با این آپ تایم زیاد چیز جالبی نیست! به جای اینکه پولتو اینجا بخوابونی،سرورتو در خارج کشور کولو کنی به صرفه تره!
مرسی محمد جان که جواب دادی ....
از نظر سرعت در ایران خوب هاست؟؟؟
در مورد افرانت هم یک تحقیق کردم تالار گفتگوی پرشین پت(مای پت) این سایت روش هست و آپ تایم باید بگم تقریبا 100% هست ولی خیلی راحت دیداس میشه
در مورد خارج کشور ایران رو تحریم نمیکنن؟؟؟ یعنی میشه از ایران سرور ارسال کرد ؟؟؟
-