با سلام
من یک هاست اشتراکی دارم ولی سرغتش زیاد جالب نیست در صورتی که بخوام یک مرحله بالاتر برم باید سرور مجازی بگیرم ؟؟
آیا مدیریت سرور مجازی دردسر داره ؟؟
ممنون اگه راهنماییم کنید.
با سلام
من یک هاست اشتراکی دارم ولی سرغتش زیاد جالب نیست در صورتی که بخوام یک مرحله بالاتر برم باید سرور مجازی بگیرم ؟؟
آیا مدیریت سرور مجازی دردسر داره ؟؟
ممنون اگه راهنماییم کنید.
سرویس دهند رو عوض کنیدمن یک هاست اشتراکی دارم ولی سرغتش زیاد جالب نیست
VPS هم باید حداقل رم ۵۱۲ داشت باشه با یه پانل kloxo و کانفیگ میشه ماهی ۱۵ تا ۲۵ تومان
کانفیگ ۳۰ تومان هست (اغلب)
اگه خراب کاری نکنید معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد. بشرطی که کانفیگ شده بگیرید.
البته نظارت لارمه و یه مقدار تسلط به زبان که اگه موردی پیش اومد با جستجو ار طریق گوگل حلش کنی.
قیمت وی پی اس با 512 مگ رم از 10 تا 25 تومان
کنترل پنل :
لایسنس کلوکسو = رایگان
لایسنس دایرکت ادمین = بین 5 تا 8 هزار تومان
لایسنس سی پنل = بین 13 تا 22 هزار تومان
مدیریت = توافقی
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ممنون از پاسختون
یک سوال دیگه: load server فعلی حدود 3 تا 4 است با سرور مجازی چقدر میشه؟؟
به نظرتون سرویس دهنده را عوض کنم یا برم دتبال سرور مجازی؟
و یک تبلیغ هم دیدم جالب بود آیا این امکان پذیره؟؟AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor HDD 500gb SAS 6GB DDR3 uplink : 100mbps Colo in iweb D.C
Server load 1.49 (16 CPUs) Memory Used 24.31% (1422400 of 5851784) Swap Used 0.02% (924 of 4192944)
ممنون
ویرایش توسط mr_map : May 29th, 2011 در ساعت 14:56
با سلام
یکی از یوزر ها همچنین مشکلی داشت یه سرور مجازی با 1 گیگ رم براش اوکی کردیم با لایت اسپید و سی پنل الان سرعتش خیلی خوبه و راضی هستش
سعی کنید سرویس با کیفیا الستفاده کنید و vps معتبر بگیرید چون اگه کیفیت پایین باشه کلا ضرر می کنید و تجربه خوبی رو نمی توانید داشته باشید
بهتره رو بحث هزینه و کیفیت دقت کنید
ویرایش توسط savalanhost : May 29th, 2011 در ساعت 15:21
همیشه لود کمتر سرعت بیشتر را تضمین نمیکنه ولی این کاملا به سخت افزار سرور فعلی شما و vps که در آینده میگیرید بستگی داره. سرورهای 16 هسته ای تا لود 8 هم مشکلی در سرعت ندارند. پیشنهاد میکنم از وب سروری که مناسب نرم افزار سایت شما هست استفاده کنید.
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
بستگی به تعداد هسته های سی پی یو داره.
اگه تعداد هسته های سی پی یو 4 باشه این لود خیلی بالاست.
در سرور مجازی هم بستگی به تعداد وی پی اس ها و قدرت سی پی یو داره.
یه نکته = هر چقدر پول بدی همونقدر آش می خوری.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
اگه مدیریت سرور زیاد نمی دونید بهتر هست هاست بگرید سرور مجازی یا اختصاصی مخصوصا برای هاست دردسر زیاد داره
موفق باشید
مدیریت سرور مجازی و اختصاصی فرقی نداره و برای اینکار باید با سیستم عامل مورد نظر آشنا باشین و اطلاعات شبکه داشته باشین و صد البته تجربه با خودتون رو راست باشین! قطعا وقتی که سرور خودتون داشته باشین دستتون باز تره! اما باید اول ببینید توجیه داره براتون یا نه! سایتتون چی هست؟ چند نفر بازدیدکننده داره؟ بودجتون چقدره؟
حدود 1500 بازدید تو روز داره ولی من از شبکه اطلاعاتی ندارم.
فکر کنم اینجوری که دوستان میگن به دردسرش نمی ارزه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)