-
September 8th, 2009, 19:50
باز نشدن صفحات html
سلام به همه دوستان
من مشکل عجیبی با سرور دارم
یکی این وقتی دیتالایف را نصب می کنم و بعد نصب میرم مثلاً تو موضوعات یه موضوع اضافه می کنم اصلاً اضافی نمی شه نه در مدیریت نه در صفحه اصلی حتی نضر سنجی هم ویرایش نمی شه نمی دونم چه چیزی رو غیر فعال کردم منظورم مثل ایناست
getgroups, posix_seteuid, posix_uname, php_uname, putenv, getenv, phpversion, set_time_limit, posix_getgid, openlog, syslog, apache_note, apache_setenv, popen, proc_close, proc_open, proc_nice, proc_get_status, proc_terminate, virtual, mkdir, rename, rmdir, unlink, touch, link, copy,
یه مشکل خیلی واجب تر از اون که سرور من صفحات html رو باز نمی کنهً نه در نیوک نه در دیتالایف
به ادامه مطلب نمیره
پنل منم دایرکت ادمین هست
خیلی خیلی به کمک شما نیاز دارم! 
-
-
September 8th, 2009 19:50
# ADS
-
September 8th, 2009, 20:04
عضو انجمن
پاسخ : باز نشدن صفحات html
مطمئنید سرور روشن هست ؟ :دی
ندیده بودم html باز نکنه !
فقط روی یک دامنه باز نمی شه با کلا باز نمی شه ؟
-
-
September 8th, 2009, 22:13
عضو جدید
فکر میکنم صفحاتشون اچ تی ام ال استاتیک نیست
و در آدرسدهی صفحاتشون از ریرایت انجین استفاده میکنند .
مشکل رو با پشتیبانی سرور در میون بگذارید
ویرایش توسط mehdi20 : September 8th, 2009 در ساعت 22:18
-
-
September 9th, 2009, 01:50
مدیر کل
اگه مدیر سرور خودتونید و فقط رو این سرور همین سایت هست به احتمال زیاد خود http مشکل داره
اگه شما فقط یه هاست دارید برو ببین .httaccess ها درست هست یا نه
اگه اونم مشکلی نداشت برو ببین خود اسکریپت مشکل داره یا نه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 9th, 2009, 04:09
سرور مال منه
اسکریپت ها مشکلی ندارن
تو کل سایت ها اینجوری شده
هرچی هم تو سایت ها html هست چه در سیستم های نیوک و چه در دیتالایف هرچی میزینم مثلاً ادامه مطلب میگه
Not Found
The requested URL /main/1-post1.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
خیلی خیلی عجیبه
تاحالا چنین چیزی ندیده بودم
ویرایش توسط hadi812 : September 9th, 2009 در ساعت 04:10
دلیل: اشتباه تایپی
-
-
September 9th, 2009, 04:11
مدیر کل
این 100% مربوط به .httaccess میشه !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2009, 04:45
httaccess ها درست هستن
بازم شما اگه httaccess دارین بازین ما دانلود کنیم و عوض کنیم ببینیم چی میشه
-
-
September 9th, 2009, 04:57
-
-
September 9th, 2009, 12:04
عضو جدید
من خودم از ديتالايف استفاده مي كنم. معمولا وقتي ديتالايف آپديت مي كنم و يا منتقل مي كنم. بعد از اين كه نصب كردم و ديتا بيس بر مي گردونم. همچين مشكلي پيش مي ياد. يعني يه سري اطلاعات ديتابيس مثل همين موضوعات نشون داده نمي شه. نظر سنجي نشون داده نمي شه. با تغييرات جديد هم مشكل داره. من براي رفع اين مشكل بعد از نصب و برگردوندن ديتابيس يه بار روي پاك كردن ذخيره گاه توي قسمت مديريت ديتالايف كليك مي كنم. و مشكل كاملا حل مي شه.
براي مشكل دوم داخل ديتالايف معمولا مريوط به قسمت seo ديتالايف مي شه. شما يه بار فايل httaccess پاك كنيد ببينين بازم صفحات html مشكل داره يا نه. معمولا تو تنظيمات ديتالايف هم مي ميگه در صورتي كه مي خواهيد seo را فعال كنيد بعد از نصب ديتالايف يك بار فايل httaccess را حذف و مجددا آپلود كنيد.
حالا شما يه بار اصلا بدون httaccess تست كنين ببينين مشكل حل مي شه يا نه.
-
-
September 9th, 2009, 16:05
-