-
یک هاست خوب برای یک کار خوب
سلام،عزیزان من در حال راه اندازی یک سایت با عنوان Kids Foundation و یا همان حمایت از کودکان و مخصوصا کودکان سرطانی ، گرسنه و ... هستم کاری که می خوام بکنم یک سری مطالب،تحقیقات ( ترجمه شده زبان اصلی ) ، لینک به سایت های همچون محک و سازمان جهانی غذا و چند سایت تحقیقاتی اروپایی و ایجاد یک سری گالری و یک فروشگاه کوچیک که البته فعلا نه ولی در آینده که قصد فروش محصولات حمایتی و برگرداندن سود ان به سازمان های کمک دوستانه را دارم ... حالا من یه پولی رو خودم برای این کار جور کردم و چند نفری هم کمک کردن یه هاست خیلی خوب می خواستم هرچقدر هزینه های اون کم تر باشه بهتر هست چون بقیه پول رو می تونم کمک کنم و البته کیفیت هاست می خوام حفظ بشه و چیز خوبی باشه ... البته دوستانی که مایل به کمک هستن هم اگر هاستی رو کلا در اختیار بزارن ( البته برای اطمینان خودتون پنل دست خودتون باشه ) در اختیار بزارن و به عنوان حامی سایت باشن فکر نمی کنم هزینه زیادی براتون بر داره البته این کار من تنها در خواست کمک هست و اگر کسی نمی خواد اشکالی نیست من گفتم فقط قیمت خوب باشه حالا هر طور می دونین ... اگر کسی هاست رو در اختیار بزاره من اون پول رو کمک می کنم و اگر نه که محبورم هاست رو بخرم گفتم برای اطمینان پنل هم دست خودش تا ببینه ما چه سایتی می خوایم راه بندازیم و می تونین حامی سایت هم باشین ... دوستون دارم خیلی اگر پیشنهادی بود پیغام بزارین و البته چه اگر حامی هستین و چه فروشنده
-
-
May 22nd, 2011 09:23
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : یک هاست خوب برای یک کار خوب
os برا شما مهم هست یا نه؟
فکر می کنید چه فضایی براوتن کافی باشه؟
احتمالن بتونم کمکتون کنم.
-
-

نوشته اصلی توسط
f.etemadian
os برا شما مهم هست یا نه؟
فکر می کنید چه فضایی براوتن کافی باشه؟
احتمالن بتونم کمکتون کنم.
لینوکس باشه بهتر هست چون جوملا نصب می کنم دیگه یک گیگ باشه چون یه فیلم کوتاه هست و یک سری عکس رو خود همون اپ کنم نشد هم کم تر اشکالی نداره کار راه بیفته این مهم هست
-
-
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز به سایت ما یه پیغام ارسال کنید هاست مورد نظر در اختیارتون قرار داده میشه!
اجباری هم در قراردادن تبلیغ ما تو سایتتون وجود نداره!
پ.ن: البته باید در نظر داشته باشید که اگه موضوع سایتتون رو عوض کنید هاستتون مسدود خواهد شد.
شرکت داده پرداز صبا
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
-
عضو دائم
1 گیگ هاست با کیفیت بالا لینوکس در اختیارتون قرار میدیم ماهانه 10 هزار تومان... خودمون هم ماهانه 5 هزار تومانش رو میریزیم خیریه..خواستید در خدمتیم.
-
-
مرسی عزیزی،خیالت راحت محتوا برای چی عوض بشه محتوا به این زیبایی

نوشته اصلی توسط
SabaData
سلام
دوست عزیز به سایت ما یه پیغام ارسال کنید هاست مورد نظر در اختیارتون قرار داده میشه!
اجباری هم در قراردادن تبلیغ ما تو سایتتون وجود نداره!
پ.ن: البته باید در نظر داشته باشید که اگه موضوع سایتتون رو عوض کنید هاستتون مسدود خواهد شد.
شرکت داده پرداز صبا
-
-
عضو انجمن
-
-
با سلام
سرویس موردنظر بطور رایگان در اختیار شما قرارداده میشه!
اطلاعات دامنه و تماستون رو پ.خ کنید تا اطلاعات هاست واستون ارسال بشه!
موفق باشید
-
-
پلان E -
فضا: 1000 مگابایت
پهنای باند: نامحدود
اکانت اف تی پی: نامحدود
زیر دامنه: نامحدود
پارک دامنه: نامحدود
پایگاه داده: نامحدود
اکانت ایمیل: نامحدود