من وقتی وارد سایتم میشم سایت اول بالا نمیاد - بعد من دیسکانکت می کنم دوباره کانکت میشم آی پیم عوض میشه بعد سایت میاد بالا - خیلی ها هم همین مشکل رو تو سایت دارن چرا اینطور میشه ؟
سی پنل
سرور لینوکسی
من وقتی وارد سایتم میشم سایت اول بالا نمیاد - بعد من دیسکانکت می کنم دوباره کانکت میشم آی پیم عوض میشه بعد سایت میاد بالا - خیلی ها هم همین مشکل رو تو سایت دارن چرا اینطور میشه ؟
سی پنل
سرور لینوکسی
مشکل از isp مربوطه هست.
در صورتیکه فایروال دارید روی سرور مثل apf یا csf غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید.
در بعضی موارد که شما یک سایت بزرگ دارید و کاربر چندین کانکشن همزمان با سرور برای دانلود متن و عکس و ... ایجاد میکنه ممکن هست فقط با یک ریفرش ساده این تعداد کانکشن از ماکزیمم کانکشن تنظیم شده در فایروال بگذره و آی پی بلاک بشه.
با غیرفعال کردن فایروال در مرحله اول و تست کردن سایت با بالا و پایین بردن عدد ماکزیمم کانکشن میتونید مساله رو حل کنید.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
سلام دوست من
مشکل از فایروال شماست
ای پی شما توسط فایروال بلاک شده است . وقتی که مودم را خاموش و روشن و به اصطلاح رفرش میکنید ای پی شما تغییر میکند در صورتیکه دسترسی روت دارید ای پی خود را از بلاک خارج کنید و به هیچ عنوان فایروال خود را خاموش نکنید
موفق باشید
دقیقا مشکل به همین صورته وقتی دیسکانکت و کانکت میشم آی پی تغییر می کنه و سایت با سرعت بالا لود میشه ولی چند ساعت بعد که وارد سایت میشم باز هم همین مشکل بوجود میاد , برای بسیاری از کاربران به همین صورته این در حالی هست که من هیچ آی پی رو بن نکردم !
می خام دقیقا به نتیجه برسم و بعد اقدام کنم .
ممکنه مشکل از بلوک شدن آی پی توسط سایت یا سرور شما باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)