سلام
میخواستم بدونم چرا دامنههای in. دارن فراگیر میشن و تو همه کشورها از اون استفاده میشه.
ممنون میشم همه تو بحث شرکت کنند و اطلاعاتشون رو به اشتراک بگذارند.
سلام
میخواستم بدونم چرا دامنههای in. دارن فراگیر میشن و تو همه کشورها از اون استفاده میشه.
ممنون میشم همه تو بحث شرکت کنند و اطلاعاتشون رو به اشتراک بگذارند.
چون ارزون هستند
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
سایت های فیلم و موزیک و ویییییپییی ان بیشتر دنبالشن چون معمولا دامنه هاشون در عرض کمتر از چند ماه ***** میشه و ضرر زیادی رو دامنه نمی کنن! فقط 2500 تومن![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
بر وزن دامنه های ir هست!
شما که می فرمایید ارزونه، تمدیدش 16 دلار بود قبلنا. اما همون موقع هم طرفدار داشت.
من جایی خوندم چون حروف in ابتدای کلمهی ineternet هست، برای همین جهانی شده و طرفداران زیادی پیدا کرده، تا چه حد درسته؟
.jp هم ارزونه
in = india ( هند )
4 دلیل عمده
1- شبیه به ir
2- ارزون
3-خوش لفظ ( بازم مورد1 )
4- مناسب سایتهای مورد دار.
همین. دلیل دیگری نداره
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
بلی چون اول Internet هست و هم اینکه به معنی IN هست دیگه » در مثلا شما می توینید یه دامین بگیرید و برای هر سال از یه پوشه استفاده کنید، تا معنی دار هم بشه و ...من جایی خوندم چون حروف in ابتدای کلمهی ineternet هست، برای همین جهانی شده و طرفداران زیادی پیدا کرده، تا چه حد درسته؟
mypet.in/2008
mypet.in/2009
...
و خیلی استفاده های اینجوری که با معنی ؛در؛ استفاده می شه.
مانند tv كه متعلق به یه جای خاص هست، ولی به دلیل مناسب بودن برای شبكههای تلویزیونی استفاده میشه. in هم چنین حالتی داره و تو سایتای اروپایی زیاد دیدم كه با قیمتای 25 دلار به ثبت میرسونن برای كاربراشون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)