-
September 8th, 2010, 18:58
عضو دائم
خبر خوش برای مشتریان سرویسهای آرت شاتل
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی که از سویی فراهم آوردن رضایت مشتریان، یکی از بنیادیترین اهداف شاتل محسوب میشود، همزمان با مطرح شدن موضوع کاهش قیمت اینترنت در کشور، (هر چند هنوز این کاهش قیمت پهنای باند برای شرکتهای ارایهدهندهی سرویس اینترنت پرسرعت، اعمال نشده است) از این پس و از شهریور ماه 1389 ترافیک سرویس های ویژه (آرت) در کلیهی شهرها (به جز بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن و یاسوج) نامحدود تحت قوانین Fair Use Policy خواهد بود تا مشتریان بتوانند با شرایط بهتری از سرویس اینترنت پرسرعت خویش بهره گیرید.
برای این منظور و استفاده بهینه از ترافیک نامحدود سرویس، شایسته است مشتریان عزیز شرایط استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود Fair Use Policy را مطالعه فرمایند. برای مطالعه این شرایط این جا کلیک کنید.
امید است، امکان جدید به وجود آمده، بتواند رضایت خاطر هر چه بیشتر مشتریان سرویسهای آرت فراهم سازد.
لينك Fair Use Policy :Shatel
پ.ن : اين يعني جدي جدي پهناي باند نامحدود؟:دي
-
-
September 8th, 2010 18:58
# ADS
-
September 8th, 2010, 19:02
عضو انجمن
پاسخ : خبر خوش برای مشتریان سرویسهای آرت شاتل
خوب دیگه همه می دونیم چیزی به نام نامحدود وجود نداره ! شاتل هم احتمالاً دیده 90٪ مشترک هاش پهنای باند نرمال ماهانه رو هم مصرف نمی کنند چه برسه به نامحدود ! گفته این سیستم تبلیغاتی رو پیاده کنه و اگر کسی هم بیشتر از گلیمش مصرف کرد طبق همین Fair Use Policy قطع می کنند و اخطار میدن بهش که حواسش باشه از این کارا نکنه :دی
ویرایش توسط Desperados : September 8th, 2010 در ساعت 19:07
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 19:09
عضو دائم
مخابرات داره نامحدود میده 128 رو ماهی 9000 تومان میده ولی ساپورت تلفنی نداره و سرعت دانلود از 13 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه.
نا محدودش واقعا نامحدوده ولی 128 به بالا به کسی نمی دن.
کشتین خودمون رو ندادن!!!!
ولی هرجور حساب کنی واسه نامحدود ، مخابرات سرویسش بهتره البته به شرطی که با 128 بسازی.
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 19:11
عضو انجمن
در ضمن این سرویس های جدید ECO-Office به نظر من خیلی بهتر و باحال تره از ماه بعد به این سرویس ها کوچ می کنم من رسماً :دی سرعت 2 مگ ماهانه 23 با 5 گیگ پهنای باند هر گیگ پهنای باند اضافه هم 5 تومان ! برای کارای نرمال خیلی مناسبه.
Shatel
-
-
September 8th, 2010, 19:12
عضو دائم
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرار میدهد؟
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیكنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود
-
-
September 8th, 2010, 19:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Desperados
در ضمن این سرویس های جدید ECO-Office به نظر من خیلی بهتر و باحال تره از ماه بعد به این سرویس ها کوچ می کنم من رسماً :دی سرعت 2 مگ ماهانه 23 با 5 گیگ پهنای باند هر گیگ پهنای باند اضافه هم 5 تومان ! برای کارای نرمال خیلی مناسبه.
Shatel
* از 23 شهریور ماه 1389، سرویسهای اکو-آفیس که سرویسهای ویژه سازمانهاست به گروه سرویسهای اکو اضافه ميشود.
* سرویسهای اکو- آفیس در حال حاضر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان، قم و شهرهای استان مازندارن ارایه میشود.
* سرویسهای اکو- آفیس ترافیک شب رایگان ندارد.
-
-
September 8th, 2010, 19:18
مدیر کل
وقتی اینا هنوز بالایی سریهاشون همون قیمت رو میده شما فکر میکنی تغییراتی توی قیمت هاشون میدند؟
خیلی سیاست ..... رو دنبال میکنند این سرویس دهندگان اینترنت توی ایران
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 8th, 2010, 19:23
-
-
September 8th, 2010, 19:25
عضو انجمن
من شخصاً الان با 128 شاتل ماهانه 8-9 گیگ ترافیک مصرف میکنم با 2 مگ با توجه به اینکه سرعت زیاده و آدم میره تو کار دانلود و این جریانات :دی و شبانه هم رایگان نیست اجتمالاّ برسه به 15 گیگ که 10 گیگ ترافیگ باید هزینه کنم در ماه علاوه بر 23 که جمعاً میشه 73 الان برای art 128 از ما ماهانه 30 تومان می گیرند که بازم این eco-office با توجه به سرعتش و قیمت بیشتر حال میده :دی
-
-
September 8th, 2010, 19:45

نوشته اصلی توسط
mohsen1
مخابرات داره نامحدود میده 128 رو ماهی 9000 تومان میده ولی ساپورت تلفنی نداره و سرعت دانلود از 13 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه.
نا محدودش واقعا نامحدوده ولی 128 به بالا به کسی نمی دن.
کشتین خودمون رو ندادن!!!!
ولی هرجور حساب کنی واسه نامحدود ، مخابرات سرویسش بهتره البته به شرطی که با 128 بسازی.
البته شاید بستگی به منطقه و شهرش هم داره من الان یه ماهیه 256 نامحدود گرفتم چند روز اول سرعت تو همون حدودایی بود که شما گفتین حتی کم ترم میشد ولی من الان 15 یا 20 روزی میشه سرعت اینترنتم به نسبت 256 عالیه و با 35 تا 40 معمولا دانلود میکنم
البته بعضی وقتا تو این مدت سرعت کم شده ولی به نامحدود بودنش واقعا می ارزه.
-