-
عضو دائم
درخواست دانلود 20 گیگ فایل!
سلام.کسی هست سرعت اینترنت بالا داشته باشه؟ حدود 20 گیگ دانلودی دارم.لینکها هم همه مستقیم رو سرور خودمونه با سرعت بالا.. قیمت بدید لطفا
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2011 11:42
# ADS
-
پاسخ : درخواست دانلود 20 گیگ فایل!
این شخص که بسیار کارشون هم درست هست هر گیگ رو 400 تومن دانلود می کنند . اگه خواستین با ایدی خودشون حرف بزنید . ipjet@yahoo.com
-
-
لینک مستقیم رو براتون هر گیگ 390 تومان حساب میکنم لینک غیر مستقیم رو 450 تومان+هزینه هر دیسک خام 180 تومان + هزینه پست
Bahal KADEH
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Linux
لینک مستقیم رو براتون هر گیگ 390 تومان حساب میکنم لینک غیر مستقیم رو 450 تومان+هزینه هر دیسک خام 180 تومان + هزینه پست
Bahal KADEH
حدود 20 گیگ دانلودی دارم.لینکها هم همه مستقیم رو سرور خودمونه با سرعت بالا
چند روزه تحویل میدی؟
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
چند روزه تحویل میدی؟
دوست گرامی الان 130 گیگ تو لیستم دارم.مک 16 مگ دارم تا اینو دانلود کنم 2 تا 24 ساعت میگذره یعنی الان سفارش بدید میرید تو لیست انشالله پنجشنبه براتون ارسال میکنم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Linux
دوست گرامی الان 130 گیگ تو لیستم دارم.مک 16 مگ دارم تا اینو دانلود کنم 2 تا 24 ساعت میگذره یعنی الان سفارش بدید میرید تو لیست انشالله پنجشنبه براتون ارسال میکنم
مشکلی نیست.لینکها رو برات میفرستم.ببین قیمتش چه قدر میشه حساب کن شماره حسابتم بهم بده. لینکها رو پ خ بدم یا ایمیلی چیزی داری برات بفرستم؟ جیمیل داشته باشی راحت تره.
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
مشکلی نیست.لینکها رو برات میفرستم.ببین قیمتش چه قدر میشه حساب کن شماره حسابتم بهم بده. لینکها رو پ خ بدم یا ایمیلی چیزی داری برات بفرستم؟ جیمیل داشته باشی راحت تره.
دوست گرامی به ایمیل سایت بفرستید
info@bahalkadeh.com
درضمن درمورد پرداخت نیز لینک میدم آنلاین پرداخت نمایید بعد از محاسبه صورتحسابتان
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Linux
دوست گرامی به ایمیل سایت بفرستید
info@bahalkadeh.com
درضمن درمورد پرداخت نیز لینک میدم آنلاین پرداخت نمایید بعد از محاسبه صورتحسابتان
حساب اینترنتیم مسدوده عزیز. موقع واریز ارور میندازه .عابر بانک بده کارت به کارت بریزم.
لینکها رو ایمیل دادم.درضمن یکی دوتا از لینکها آدرس فولدرش رو دادم بری توش لینکها هستند.. همشونم مستقیم و پرسرعت هستند..
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
حساب اینترنتیم مسدوده عزیز. موقع واریز ارور میندازه .عابر بانک بده کارت به کارت بریزم.
لینکها رو ایمیل دادم.درضمن یکی دوتا از لینکها آدرس فولدرش رو دادم بری توش لینکها هستند.. همشونم مستقیم و پرسرعت هستند..
دوست عزیز ایمیلتون نرسیده
-
-
عضو دائم
برای همین میگم همیشه از جیمیل استفاده کنید راحت تر هست...
Thank you for sending me a message to assure you have to give you the
short answer I would send you
M.Khorsand
-