با سلام و احترام
من به مستر ریسلر نامحدود نیاز دارم که بشه هاست معمولی ، نمایندگی معمولی ، هاست دانلود و نمایندگی هاست دانلود فروخت و اگه امکان داره نامحدود باشه.
اگر کسی از دوستان دارند جواب دهند.
با تشکر نیما
با سلام و احترام
من به مستر ریسلر نامحدود نیاز دارم که بشه هاست معمولی ، نمایندگی معمولی ، هاست دانلود و نمایندگی هاست دانلود فروخت و اگه امکان داره نامحدود باشه.
اگر کسی از دوستان دارند جواب دهند.
با تشکر نیما
با سلام دوست عزیز...
فقط محض راهنمایی...
99% فروشنده ها برای هاست دانلود ریسلر نمیدن .... چه برسه به مستر ریسلر !!!
در مورد هاست دانلود هم نمی دونم اطلاع دارید یا نه اما برای اینکه به سرور فشار نیاد 90% جاها database و mail روی سرور نمیدن...
پس قابلیت این رو نداره که شما هم هاست معمولی بدی هم دانلود...
ولی شاید یعضی جاها باشن که database و mailبدن....ولی فکر نمیکنم دیگه هاست دانلود بشه گفت
با تشکر
فرزاد محبعلی
سرورهای ما نامحدود نیست که بتونیم نا محدود ارائه بدیم![]()
سرور دانلود نامحدود اصلا وجود نداره ...
مستر ریسلری نامحدود میتونم ارائه بدم برای هاستینگ ولی برای هاست داونلود باید سرویس جداگانه تهیه کنید: مستر رسیلر لینوکس
سلام
هاست دانلود نامحدود مستر ریسلر از هیچ کجای دنیا نمیتوان پیدا کرد،اگه بود ما هم میخواهیم
و اگه هم باشه که نیست پاکستانی ها و هندی های کلاه بردار هستن
و یکی هم اینکه خواستید مستر ریسلر نامحدود داریو میشه روش دانلود هم راح اندازی کرد اما با شرایط ویژه که زیاد هم سخت نیست.
اگر خواستید در خدمت هستیم
آتیل نیک | سرور مجازی کانادا و آمریکا | هاست میزبانی | هاست نامحدود | ثبت دامنه | نمایندگی | مستر ریسلر | ریسلر | سرور اختصاصی | سرور مجازی | وی پ
با تشکر
Hosting24.com - First Class Web Hosting Services اما از کیفیتش نپرس که همیشه زیر دیداس هست
بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان
از این سرویس بصورت ریسلری می تونم خدمت شما بدهم
نمایندگی اعتباری | درصدی
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)