درود
دیروز برای یکی از دوستان میخواستیم پنل دامنه ریسلر کلاب رو خرید کنیم و دادم یکی پرداخت رو انجام داد و امروز از ریسلر کلاب زنگ زده بودن تلفن شرکت و پیام کذاشته بودن...
برای چی؟ مگه تایید باید بشه؟
داستانش چطوریه؟
درود
دیروز برای یکی از دوستان میخواستیم پنل دامنه ریسلر کلاب رو خرید کنیم و دادم یکی پرداخت رو انجام داد و امروز از ریسلر کلاب زنگ زده بودن تلفن شرکت و پیام کذاشته بودن...
برای چی؟ مگه تایید باید بشه؟
داستانش چطوریه؟
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
واسه ما که تا حالا تایید تلفنی نخواستن![]()
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
سلام
بله من سال گذشته حدودا ماه آذر بود سفارش دادم تماس گرفتن و گفتن که شما سفارش دادید این حرفا تازه به جز این کپی مدارک برای پی پال هم خواست که براش فرستادیم ...
موفق و پیروز باشید
MRTTEAM Co
mrtteam.com ::||:: mrt.co.ir
بله تماس میگیرن
بله که خیلی ها این کار را انجام نمیدنکد HTML:برای ما کسی پرداخت رو انجام داده و فکر کنم با مسترکارت انجام شده. حالا چطوری باید اونیکه پرداخت کرده تایید مالی رو اوکی کنه؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بله دوست عزیز نیاز به وریفای از طریق ایمیل یا تماس تلفنی داره و مدارک پرداخت کننده پول رو برای وریفای باید براشون بفرستید. من دیروز برای یکی این کار رو انجام دادم و با ایمیل وریفای انجام شد و مشکلی نداشتند. و جالب بود که مبلغ پرداختی رو که 99$ بود 95$ به عنوان اعتبار براشون برگردوند تو پنلشون و می توانستند با اون دامنه و سایر سرویس ها رو بگیرن.
الان چطوری بهشون بگم که دوستم داره پرداخت رو انجام میده؟
تماس هم گرفتن و پیام گذاشتند ...
یا باید ایمیل بزنید یا تماس تلفنی.
برای ما که هم این هم آفلاین نیک :دی تائید تلفنی خواستند ضمن اینکه مدارک اسکن شده هم فرستادیم.
شما اگر خیلی مسلط نیستید با ایمیل کار کنید تا کارتان زودتر انجام شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)