سلام
من می خوام فروشگاهم رو به سروریس پستی ایران مارکت سنتر متصل کنم. اما نمی دونم از کجا اقدام کنم.
از دوستان کسی می دونه ؟
هزینه این سرویس چقدر می شه ؟
سلام
من می خوام فروشگاهم رو به سروریس پستی ایران مارکت سنتر متصل کنم. اما نمی دونم از کجا اقدام کنم.
از دوستان کسی می دونه ؟
هزینه این سرویس چقدر می شه ؟
راه اندازی فروشگاه - ایران مارکت سنتر، گسترده ترین سیستم تجارت الکترونیک در ایران
- اگر شما سایت فروشگاهی دارید:
برای عقد قرارداد و استفاده از سیستم خرید پستی "ایران مارکت سنتر" باید مدارک خواسته شده زیر را به آدرس شرکت کلبه کتاب ارسال نمایید. بعد از رسیدن مدارک، شرکت قرارداد را تنظیم و ضمن معرفی فروشگاه شما به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و ایجاد پنل فروشگاهی شما، قرارداد را به آدرس شما ارسال خواهد کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفنهای شرکت تماس حاصل نمایید.
برای اطلاع از مزایای سیستم خرید پستی ایران مارکت سنتر اینجا کلیک کنید. برای مشاهده نمونه قراردادی که برای شما تنظیم خواهد، شد اینجا کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز برای انعقاد قرارداد:
الف : برای اشخاص حقیقی
1- اطلاعات کامل شخص طرف قرارداد ( برای مشاهده اطلاعات درخواستی، اینجا کلیک کنید)
2- فیش واریزی مبلغ قرارداد
3- کپی صفحه اول شناسنامه طرف قرارداد و در صورت داشتن توضیحات، کپی صفحه آخر شناسنامه
4- کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی طرف قرارداد
ب : برای اشخاص حقوقی (شرکتها)
1- اطلاعات کامل طرف قرارداد ( برای مشاهده اطلاعات درخواستی، اینجا کلیک کنید)
2- فیش واریزی مبلغ قرارداد
3- کپی آخرین روزنامه رسمی شرکت که بیانگر آدرس دفتر مرکزی، اسامی مدیر عامل و رییس هیأت مدیره دارای حق امضا باشد.
4- کپی صفحه اول شناسنامه دارندگان حق امضا و در صورت داشتن توضیحات، کپی صفحه آخر شناسنامه آنها
هزینه هاش چی ؟
با دفتر مشهد تماس بگیرید:
احتمالا 100 تا 200 هزار تومان به صورت سالیانه خواهد بود که در هنگام عقد قرارداد از شما دریافت می شود و شاید درصدی از هر فروش!کد:05118795366 و 05118799426
هزینه های فرستنده دات کام هم بسیار پایین تر هست با این تفاوت که سیستم بازاریابی ندارد!
با این شماره ها تماس می گیرم کسی جواب نمی ده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)