-
نماینده کی میخواد؟
سلام من تو افغانستان زنده گی میکنم و اینجا شرکت های زیادی است که به هاست و دومین نیاز دارند و اگر بخواهید من نماینده شما تو افغانستان میشم و هر قدر هاست و دومین که فروختم پولش رو تو حساب تون میریزم و فقط شما برام پنل نماینده گی بدید تا بتونم دومین و هاست ثبت کنم و تو یکماه براتون خیلی مشتری پیدا میکنم
حالا کدوم شرکت هاستینگ میخواد نماینده ش بشم
آی دی من: murtaza_ayuby@yahoo.com
-
-
July 6th, 2009 10:30
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نماینده کی میخواد؟
با من تماس بگیرید
مشخصات تماس در امضام هست
-
-
عضو انجمن
با ما تماس بگیرید
info@rayannet.com
-
-

نوشته اصلی توسط
p30room.com
سلام من تو افغانستان زنده گی میکنم و اینجا شرکت های زیادی است که به هاست و دومین نیاز دارند و اگر بخواهید من نماینده شما تو افغانستان میشم و هر قدر هاست و دومین که فروختم پولش رو تو حساب تون میریزم و فقط شما برام پنل نماینده گی بدید تا بتونم دومین و هاست ثبت کنم و تو یکماه براتون خیلی مشتری پیدا میکنم
حالا کدوم شرکت هاستینگ میخواد نماینده ش بشم
آی دی من:
murtaza_ayuby@yahoo.com
--------------------
با سلام و عرض ادب
احتراما، گروه شرکت های میزبان پایتخت با کمال تمایل خواستار همکاری صمیمانه با شما می باشد.
بدین منظور بستر مناسب مبتنی بر اخذ نمایندگی و هماهنگ سازی راهکار های مناسب برای برقراری این ارتباط برای شما آماده خواهد شد.
مدیر گروه شرکت های میزبان پایتخت
کامران بیگلری
--------------------
من می تونم کار های پشتیبانی رو برای شما انجام بدم که این سرویس در اختیار شما قرار بگیره.
در مورد پرداخت هم راه های مختلفی موجود هست. که در صورت تمایل آن ها را برای شما ارسال خواهم کرد.
اگر تمایل داشتید با ما هم کاری داشته باشید. من علی هستم پشتیبان شرکت میزبان پایتخت. درخواست ارسال کنید و من برای شما پیگیری های لازم را انجام می دم.
هم چنین اطلاعات تکمیلی مثل بروشور ها و تراکت و اطلاعیه ها در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
پشتیبان گروه شرکت های میزبان پایتخت
تلفن : 22587469 - 22761180
-
-
alieskan
میشه آی دی تون رو بدید
-
-
alieskan
میشه آی دی تون رو بدید