سیستم عامل Linux
از ماه دیگه به احتمال زیاد برم روی vps یا سرور اختصاصی. سوالی که برام خیلی مهم هست :
کدام یک از کنترل پنلها از امنیت بیشتری برخوردار است؟
لایسنس دار و یا متن باز فرقی نمیکنه بیشتر برام امنیت مهم هست.
سیستم عامل Linux
از ماه دیگه به احتمال زیاد برم روی vps یا سرور اختصاصی. سوالی که برام خیلی مهم هست :
کدام یک از کنترل پنلها از امنیت بیشتری برخوردار است؟
لایسنس دار و یا متن باز فرقی نمیکنه بیشتر برام امنیت مهم هست.
ویرایش توسط nasa_de : October 20th, 2010 در ساعت 20:54
plesk
Plesk به نظر من خیلی ضعیفه من هیچ چیز خاصی ازش ندیدم
آپلود یه شل توش باعث دسترسی به همه فولدر ها میشه (درست کانفیگ نشه)
درست هم کانفیگ شه بازم ضعیفه و هیچ امکاناتی هم نداره حتی Extract فایل های فشرده شده
سی پنل هم امکاناتش خوبه هم امنیتش
البته باید خوب کانفیگ شه
!... Security is never complete
بهترین گزینه ها دایرکت ادمین و cpanel هستش ولی 80 % به کانفیگ های شما بستگی داره.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
Cpanel
در صورت کانفیگ مناسب
هیچ وقت یه کنترل پنل امنیت فراهم نمیکنه ولی در کل فقط بستگی به کانفیگ سرور داره
CPanel تیم تخصصی تری نسبت به بقیه کنترل پنل ها داره و ساپورت غیر قابل مقایسه ایی هم نسبت به بقیه کنترل پنل ها داره هم تیم ساپورت امنیتی و هم تیم ساپورت تکنیکال
در کل نظر شخصی خودم رو میگم بهترین کنترل پنل برای مورد شما قطعا میتونه CPanel باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
DirectAdmin + Litespeed![]()
جدیدا Litespeed هم امنیت فراهم میکنه ؟DirectAdmin + Litespeed![]()
![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
منطورم این بود که direct admin با litespeed خوب جواب میده . نطر منم Direct Admine![]()
ویرایش توسط itjavani : October 20th, 2010 در ساعت 23:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)