-
March 18th, 2026, 14:17
باچی متصلی به روش اتصال بگید
سلام دوستانی که dnstt یا هر روشی دارن لطفا بگن چطور از این وضعیت بگذریم
چند روزه از کارو زندگی عقب افتادیم هروز ضرر مالی
لطفا اگر روشی فقط برای تلگرامم حتی میشناسید بفرمایید هم من هم دیگران استفاده کنن
چه عمومی چه خصوصی ،
چه هزینه ای چه کمک به هم دیگه
و ما یادمون نمیره کیا هوامونو داشتن 🤍
-
تعداد تشکر ها از dev.laravel به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2026 14:17
# ADS
-
March 19th, 2026, 09:58
عضو انجمن
پاسخ : باچی متصلی به روش اتصال بگید
موندیم تو این زندان هیچکسم به دادمون نمیرسه دستمونم به جایی بند نیس
من ک دیگ رسما بدبخت شدم کار و زندگیم رفت رو هوا...
یسریا ظاهرا سرور یا ابزار اتصال دارن یا حداقل به تلگرام اینا میتونن دسترسی داشته باشن
ولی هر کی رفته تو لاک خودش و تنهایی استفاده میکنه، دیگه مثل قبلنا نیس ک کسی به کسی بخاد کمک کنه انگار...
-
تعداد تشکر ها ازMajiiid به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2026, 13:01
کانفیگی دارید که شرایط فعالی متصل میشه خریدارم
-
-
March 19th, 2026, 22:01
عضو جدید
اینترنت دانشگاها وصل شده بقیه جامعه هم ظاهرا به اینترنت نیاز ندارن
-
-
March 20th, 2026, 03:58
خیلی از همکارا متصل هستن اما ازشون سوالی میشه میگن قعط هستیم !
در صورتی که همیشه تلگرام انلاین هستن
زمانی که همه چی ب حالت نرمال برگردد مشخص میشه با چه روش های متصل بودن
برای استفاده شخصی هم + هزینه کلی التماس کنیم مگر اینکه به نتیجه ای برسیم یا حتی نشه ...
بشخصه چندین بار هزینه صرف خرید کانکشن کردم یکسری بچه کلاهبردار بودند حتی جای مطمعنن
زحمتی که ۳سال شبانه روز برای مشتری های دلاری کشیده بودیم دود شد رفت هوا
حتی اگر فرداهم اینترنت به حالت عادی برگرده بشخصه که سرپرست ۲ خانوار هستم جرات اینو ندارم مجدد پروژه دلاری یا حتی ایران قبول کنن
صدها بار دلمون شکست و این حق ما نبود
حداقل این نبود
حر حرفه ای که فعالیت داشتمو میبوسم میذارم کنار از همین الان که چند ساعت مانده به سال جدید.
امید وارم خدا برای همه بسازه ،
دلمون سیاهه ، اما امیدوارم سال خوبی داشته باشین
مــــوفق باشین همگی
-
تعداد تشکر ها ازdev.laravel به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2026, 06:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dev.laravel
خیلی از همکارا متصل هستن اما ازشون سوالی میشه میگن قعط هستیم !
در صورتی که همیشه تلگرام انلاین هستن
زمانی که همه چی ب حالت نرمال برگردد مشخص میشه با چه روش های متصل بودن
برای استفاده شخصی هم + هزینه کلی التماس کنیم مگر اینکه به نتیجه ای برسیم یا حتی نشه ...
بشخصه چندین بار هزینه صرف خرید کانکشن کردم یکسری بچه کلاهبردار بودند حتی جای مطمعنن
زحمتی که ۳سال شبانه روز برای مشتری های دلاری کشیده بودیم دود شد رفت هوا
حتی اگر فرداهم اینترنت به حالت عادی برگرده بشخصه که سرپرست ۲ خانوار هستم جرات اینو ندارم مجدد پروژه دلاری یا حتی ایران قبول کنن
صدها بار دلمون شکست و این حق ما نبود
حداقل این نبود
حر حرفه ای که فعالیت داشتمو میبوسم میذارم کنار از همین الان که چند ساعت مانده به سال جدید.
امید وارم خدا برای همه بسازه ،
دلمون سیاهه ، اما امیدوارم سال خوبی داشته باشین
مــــوفق باشین همگی

بسوزم برا دلت که حرفات تا ابد حقه، منم دیگه برشکست که هیچ کلا شکستم توی این ۴۰۴ که هرچی ساختیم و داشتیم و زحمت کشیدیم ۴۰۴ شد و دود شد رفت. خونمو فروختم، خونه ای که با کلی آرزو و ذوق ساخته شد و چیده شد. با کلی امید که داخلش در کنار زن و بچم داشتم به زیر قیمت و با کلی ضرر توی این بازار دادم رفت. فکر نکنم چیزایی که توی این سال نحس از ما گرفته شد دیگه هیچوقت برگرده… به شخصه منم مثل شما تا روزی که ثبات به وطن برنگرده باید برنامه نویسی رو بذارم کنار. البته با این وضع قطعا همه مشتریای خارجی پریدن و دیگه بازاری هم نخواهد بود. امثال من و شما هم دیگه اون آدم مجرد و جوون ۲۰ ساله هم نیستیم بتونیم با حوصله از صفر با وقت آزاد برای جذب مشتری خارجی تلاش کنیم. آخرین روز ۱۴۰۴
-
تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2026, 17:31
عضو جدید
سلام کسی روشی داشت پ.خ بزنه واسه تلگرام میخوام یه فایل بکابی رو میخوام دانلود کنم حیاتی هستش واسه حسابداری هس
-
-
March 20th, 2026, 21:04

نوشته اصلی توسط
persiancoder
بسوزم برا دلت که حرفات تا ابد حقه، منم دیگه برشکست که هیچ کلا شکستم توی این ۴۰۴ که هرچی ساختیم و داشتیم و زحمت کشیدیم ۴۰۴ شد و دود شد رفت. خونمو فروختم، خونه ای که با کلی آرزو و ذوق ساخته شد و چیده شد. با کلی امید که داخلش در کنار زن و بچم داشتم به زیر قیمت و با کلی ضرر توی این بازار دادم رفت. فکر نکنم چیزایی که توی این سال نحس از ما گرفته شد دیگه هیچوقت برگرده… به شخصه منم مثل شما تا روزی که ثبات به وطن برنگرده باید برنامه نویسی رو بذارم کنار. البته با این وضع قطعا همه مشتریای خارجی پریدن و دیگه بازاری هم نخواهد بود. امثال من و شما هم دیگه اون آدم مجرد و جوون ۲۰ ساله هم نیستیم بتونیم با حوصله از صفر با وقت آزاد برای جذب مشتری خارجی تلاش کنیم. آخرین روز ۱۴۰۴
نمیشه دادا
با پوستو استخون میفهممت
یک ساعت از عید میگذره بجز سنگینی باری که رو دلمونه چیزی حس نشد
33 سالمون شد ، خونمون رفت کارمون ب طلاق کشیده شد، هرچی جمع شده بود طوری صفر شد که انگار یه خیال بوده که یه سوپر مارکت
بخایم بریم اول به قیمت نگا نکنیم
امید وارم این دردا اروم شه
خدا بسازه برات ، برام ، برا همه همونطامون -
-
تعداد تشکر ها ازdev.laravel به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2026, 13:43
سلام
متاسفانه خیلی از دوستان وصل هستند، ولی دلشون نمیاد بگن
خیلی ها حتی سرور وصل دارند ولی نمی خوان بگن ، چون خودشون دارن کانفیگ چند میلیونی می فروشند
یکی از بچه های همینجا قیمت سرور متصل رو 300 میلیون ماهی بهم اعلام کردند بدون تضمین و گفتن اگر اینترنتش حتی 1 ساعت بعد قطع بشه به ما ربطی نداره
خوب مرد حسابی استار رو بهم 450 قیمت می دن. حداقل یه دستگاه هم برام می مونه.
یکی دیگه می گه دارم تو تیکت بعدی می گه تموم شد.
ما حتی به عنوان یه جامع کوچک هم پشت هم نبودیم هیچ وقت
چه برسه به کل کشور
ویرایش توسط nader_star : March 21st, 2026 در ساعت 13:46
-
تعداد تشکر ها ازnader_star به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2026, 21:48
عضو انجمن
میشه گفت تنها جامعه ای که خوب پول دراوردن همین فی*لتر*شکن فروشا هستن
من قبل عید 5 گیگ و خریدم 2.5 میلیون 7 روز وصل بودم و قطع شد مجدد پیام دادم گفت کانفیگ جدید زدیم شده 5 تومن بازم خریدم برا کارم ولی دیدم کانفیگ جدیدش 3 روز کار کرد پیام پشت پیام دیدم مجدد پیام داده اره هر کانفیگ جدید و من 5 میدم و کار ندارم چقدر وصل باشی من دیگه خرید نکردم بعد دیدم بعد چند روز تو کانال پیغام گذاشته اره تو این شرایط من اومدم کسب و کار راه انداختم خرج زن و بچمو بدم چرا حمایت نمیکنید د اخه بی وجدان اینجوری داری خرج زن بشه میدی این قطع کردن ها همه دست خودش بود حالا میای میگی خونه خریدم چکاش مونده اینا بیاید کانفیگ بخرید
-