-
February 5th, 2023, 00:19
عضو انجمن
Esxi آتیش گرفته. هر سرویسی داری بکاپ بگیر، در یک منبع دیگه نگهدار
عرض سلام و خسته نباشید.
دوستان من از شما خواهش میکنم، هر نوع سرویسی از هر ارایه دهنده ایی که دارید، یک بکاپ بگیرید و در یک منبعی خارج از سرویس فعلی، ازش نگهداری کنید.
آسیبپذیری برای esxi قبلا ثبت شده که الآن یکسری اسکریپت های اتومیشن نوشته شدن که سرورهارو دچار مشکل میکنن. لطفا لطفا لطفا بدون درنظر گرفتن، وظایف ارایهدهنده، از دیتاهاتون بکاپ بگیرید و در یک منبعی خارج از سرویس فعلی تون، بکاپ هارو نگهداری کنید.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
February 5th, 2023 00:19
# ADS
-
February 5th, 2023, 02:34
-
-
February 5th, 2023, 06:17
عضو دائم
پاسخ : Esxi آتیش گرفته. هر سرویسی داری بکاپ بگیر، در یک منبع دیگه نگهدار
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2023, 17:28
و نکتهّ دیگری که وجود داره اینه که حتی بعد از رفع مشکل سرور های ESXi ممکنه که با وجود اینکه دسترسی سرور رو به دست گرفتید، اما بعد از مدتی پسوردتون برای ورود از کار میافته!
ظاهرا این باج افزار Back Door هم میذاره روی سرور. پس بهتره که حتما سرور رو از نو نصب کنید و اونم آخرین نسخهٔ ESXi که با سخت افزار سرور شما سازگاره.
اوضاع خیلی خرابتر از اونیه که فکرش رو بکنی...
-
تعداد تشکر ها از myservers به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2023, 22:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید.
دوستان من از شما خواهش میکنم، هر نوع سرویسی از هر ارایه دهنده ایی که دارید، یک بکاپ بگیرید و در یک منبعی خارج از سرویس فعلی، ازش نگهداری کنید.
آسیبپذیری برای esxi قبلا ثبت شده که الآن یکسری اسکریپت های اتومیشن نوشته شدن که سرورهارو دچار مشکل میکنن. لطفا لطفا لطفا بدون درنظر گرفتن، وظایف ارایهدهنده، از دیتاهاتون بکاپ بگیرید و در یک منبعی خارج از سرویس فعلی تون، بکاپ هارو نگهداری کنید.
سلام دوست گرامی
ممنون از اینکه انقدر با دقت تحولات و حملات به سرورها را دنبال کردید و هشدار به همکاران دادید
بله اخزین خبری که داشتم حاکی از الوده شدن 2500 esxi هست
نمیدونم با پچ امنیتی که برای این باگ داده اند مشکل حل میشه یا خیر اما تصور اینه با یه سری تنظیمات ساده میشه جلوی حملات را گرفت مثلا محدود سازی ایپی esxi به ایپی خاصی که فقط از اون ایپی دسترسی داشته باشید
یا همکارانی هستند که قبل از سرور روتر دارند و می تونن روی روتر پالیسی اعمال کنند
اگر راهکارهای دیگری نیز هست اعلام کنید تا اگر سروری الوده نیست بتونن از روشهای اموزشی استفاده کنند
-
تعداد تشکر ها از tm.fard به دلیل پست مفید