-
October 5th, 2022, 19:05
درخواست سرور مجازی کاهش پینگ برای dota2
با سلام یه سرور مجازی میخوام از لوکیشن اروپا (فرقی نمیکنه کدوم کشورش)
با کانفیگ سرویس کاهش پینگ مثل این سایت باشه openping.net
خواهشا قبل از فرستادن افر ها این سایتی که دادم تست رایگان داره تست کنید ببینید اینطوری میتونید کانفیگ کنید ؟
من گیم نت دارم و فقط برای کاهش پینگ به بازی دوتا 2 (استیم ) رو دارم
-
-
October 5th, 2022 19:05
# ADS
-
October 8th, 2022, 10:22
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی کاهش پینگ برای dota2

نوشته اصلی توسط
mahdi00069
با سلام یه سرور مجازی میخوام از لوکیشن اروپا (فرقی نمیکنه کدوم کشورش)
با کانفیگ سرویس کاهش پینگ مثل این سایت باشه openping.net
خواهشا قبل از فرستادن افر ها این سایتی که دادم تست رایگان داره تست کنید ببینید اینطوری میتونید کانفیگ کنید ؟
من گیم نت دارم و فقط برای کاهش پینگ به بازی دوتا 2 (استیم ) رو دارم
با درود
کاهش پینگ سرورهای داخلی هستند معمولا که در حال حاظر هم تقریبا قطع هستند.
از اونجایی که گیم نت هم اکثر گیم انلاین نظیر fortnite ,dota2 , pubg و ... کاربرا پلی میدن نیاز هست بتونید ارتباط با خارج کشور به طریقی بگیرید
یک روتر میکروتیک تهیه کنید یا یکی از سیستم هاتون رو تبدیل به روتر میکروتیک کنید و در شبکه قرار بدید و یک سرور خارج میکروتیک تهیه کنید (تست کنید قبلش اینترنت گیم نت شما به کدام لوکیشن پایین ترین پینگ رو داره)
سپس اگر آشنایی با موارد تونلینگ داشته باشید میتونید روتینگ به سمت میکروتیک خارجتون ایجاد کنید و سیستم های گیم نت رو متصل کنید به میکروتیک خارج و کلا ترافیک رو ارسال کنید به سمت اونور تا در مرحله اول گیم هایی که از دسترس خارج شدند در این 2 هفته اخیر رو کاربرانتون بتونن پلی بدن و در مرحله دوم گیم هایی که کلا تحریم بودیم مثل fortnite رو کاربرانتون بتونن پلی بدن.
راهنمایی مشاوره و در اخر اگر نیاز به خدمات بنده داشتید در خدمت شما هستم
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
October 8th, 2022, 14:43
سلام میتونید از سرویسی که گفتین تست بدین ؟
هزینه سروری که میگین با کانفیگ و فلان چقدر میشه بعد هم ماهانه چقدر هست ؟
پینگ صد تا صدو بیست بدون پکت لاست من راضی هستم
-
-
October 8th, 2022, 20:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi00069
سلام میتونید از سرویسی که گفتین تست بدین ؟
هزینه سروری که میگین با کانفیگ و فلان چقدر میشه بعد هم ماهانه چقدر هست ؟
پینگ صد تا صدو بیست بدون پکت لاست من راضی هستم
تست که باید از شبکه خودتون انجام بشه از اینجا تست دادن بی مفهمو هست
لطف کنید از طریق واتس اپ یا تلگرام در ارتباط باشید . وصل هم نبودید به این 2 تماس بگیرید راهنماییتون میکنم .
در مجموع در ارتباط باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-