-
August 14th, 2022, 23:54
بهترین آنتی ویروس cPanel
سلام وقت بخیر
یک سرور مجازی دارم که ClamAV و Imunify360 و ... نصب کردم
متاسفانه ایمیل های زیادی دریافت میکنم که حاوی ویروس هستند ، عمدتا این وروس ها ZIP, RAR شده بودند که با MailScanner FE اسکن میشن و پسوند های مجاز رو محدود کردم ،اما الان ویروس ها رو به فایل های PDF, DOC و .. چسبانده میشن.
متاسفانه هرچند Signature های زیادی به ClamAV اضافه کردم ، اما خیلی هاشون رو نمی شناسه و به دست مشتری میرسن در صورتی که مثلا آنتی ویروس ویندز و BitDefender اونا رو شناسایی می کنن.
به نظر شما راه حل جایگزین چیه ؟ BitDefender میشه روی CentOS 7 در کنار این ها نصب کرد؟ اسکن دستی و زمان بندی شده به دردم نمیخوره و باید قابلیت ON ACCESS داشته باشن و ایمیل ها اسکن بشن و از ارسالش جلوگیری بشه
نظر شما چیه ، راه کار بهتر چیه ؟
با تشکر فراوان
-
-
August 14th, 2022 23:54
# ADS
-
August 15th, 2022, 01:30
عضو جدید
پاسخ : بهترین آنتی ویروس cPanel
از Mail Scanner محصول ConfigServer میتونید استفاده کنید، تاحدی مشکلتونو حل میکنه
https://www.configserver.com/cp/msfe.html
با تدبیر امروز فردا را خواهیم ساخت
با افتخار، دانش بنیان
-
-
August 15th, 2022, 02:23

نوشته اصلی توسط
umizban
بله استفاده میکنم ولی این محصول خودش متکی به یک آنتی ویروس که معمولا ClamvAV هست می باشد.
-
-
August 15th, 2022, 19:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
NasimBamdad
بله استفاده میکنم ولی این محصول خودش متکی به یک آنتی ویروس که معمولا ClamvAV هست می باشد.
بله یه جورایی اکثر Malware Scanner ها بر پایه ClamvAV هستند اما Realtime بودنشون مهمه
راه دیگری ندارید مثل استفاده از اینگونه محصولات
و اضافه کردن Signature
یا حداقل با ابزار های مختلف مثل ModSecurity جلوی اجرای Malware رو بگیرید
با تدبیر امروز فردا را خواهیم ساخت
با افتخار، دانش بنیان
-
تعداد تشکر ها از umizban به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2022, 20:13
چیزی که در تنظیمات MailScanner FE نوشته اینه که میشه از آنتی ویروس های دیگه هم همزمان استفاده کرد
مشکل اینه که خیلی ها رو پیگیری کردم و خیلی پر دردسر بودن نصب شون . اکثرا یک Secuirty Center دارن و مدیریت میکنن
که نصبش با خداس.
-